Експерти назвали звички, які сильно шкодять смартфону

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Смартфон для сучасної людини став компактним і необхідним особистим “помічником”, а щоб він прослужив якомога довше, до нього необхідно дбайливо ставитися. Але є низка звичок, про які мало хто замислюється, але вони здатні серйозно нашкодити гаджету.

Реклама

Експерти, щоб захистити свій смартфон, насамперед, настійно не рекомендують класти його куди завгодно, тому що поверхні можуть бути вкриті пилом, брудом і бактеріями. Ба більше, їхня текстура буває навіть шорсткою, тому легко можна залишити на екрані та корпусі пристрою мікротріщини.

Також не варто під’єднувати телефон до будь-якої мережі Wi-Fi або пристрою Bluetooth, бо існує ризик того, що ваш захист можуть зламати і вкрасти особисті дані. А ще з метою безпеки фахівці рекомендують заряджати смартфони тільки “рідними” зарядними пристроями, інакше можна пошкодити акумулятор і спровокувати загоряння батареї.

Крім цього, щоб не перевантажувати смартфон, намагайтеся під час заряджання не грати в ігри і не дивитися фільми, тому що акумулятор швидко зноситься і ваш заряд триматиметься недовго.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ