Топ-3 місця, де не можна користуватися смартфоном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уся річ у високому ризику потрапляння смартфона у воду, а іноді й у можливому перегріванні смартфона.

Отже, в яких місцях не можна користуватися мобільником?

Ванна кімната

Причина заборони очевидна: смартфон може потрапити у воду і вийти з ладу. Забувати не можна і про небезпеку такого результату для людини, яка приймає ванну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тому в жодному разі не користуйтеся мобільником під час проведення гігієнічних процедур. Та й узагалі, ніколи не беріть із собою гаджет у ванну кімнату.

Туалет

Прямуючи в це приміщення, багато людей звикли брати з собою смартфон.

Але від такої звички варто відмовитися, адже поверхня мобільника серйозно забруднюється, особливо після натискання на кнопку зливу.

Крім того, інтернет-серфінг і захопливі мобільні ігри змушують людину довше сидіти на унітазі та сильно напружуватися, а це небезпечно для здоров’я.

І ще. Є ризик потрапляння мобільника в унітаз. Багато людей упевнені, що вони ніколи не впустять смартфон прямо в санітарно-технічне пристосування. Однак від такої помилки ніхто не застрахований.

Спекотне приміщення

Високі температури погано впливають на смартфон. Якщо в кімнаті надто спекотно, засуньте штори та увімкніть вентилятор/кондиціонер.

Якщо охолодити приміщення не виходить, хоча б захистіть мобільник від впливу прямих сонячних променів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.