Топ-5 помилок, які вбивають ваш смартфон

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Кожен власник гаджета хоче, щоб його смартфон якісно працював і не “гальмував”. Але часто користувачі самі роблять помилки, які призводять до серйозних проблем у роботі мобільного телефону.

Реклама

Повністю розряджений смартфон
Бажано заряджати мобільний телефон до того, як він встигне розрядитися нижче 20 відсотків. Якщо ви часто знижуєте рівень заряду батареї до 0 відсотків, з батареєю виникнуть серйозні проблеми.

Використання неоригінального зарядного пристрою
Мобільний телефон бажано підключати тільки до “рідної” зарядки. Якщо з якихось причин це неможливо, то необхідно знайти якісну заміну оригінального зарядного пристрою. Немає сенсу купувати дешевий і небезпечний блок живлення та кабель.

Небажання перезавантажувати смартфон

Щомісяця власнику гаджета необхідно перезавантажувати, а ще краще повністю вимикати мобільний пристрій на кілька хвилин. Ця проста дія дасть змогу вашому смартфону “відпочити”, очистивши кеш і зупинивши непотрібні програми.

Постійне використання чохла
З одного боку, чохол захищає мобільний телефон від пошкоджень. З іншого боку, ця оболонка може пошкодити пристрій, оскільки призводить до перегріву смартфона. Перед заряджанням і в спекотну погоду чохол з гаджета краще знімати.

Надмірна яскравість екрана
Занадто яскравий екран – запорука збільшення навантаження на смартфон і швидкої розрядки акумулятора. Крім того, часто дивитися на такий екран шкідливо для зору. Зменшіть яскравість – тоді заряд акумулятора збережеться і мобільний телефон перестане “гальмувати”.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ