Названо способи зарядити смартфон, коли немає електрики

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Розряд батареї мобільного телефону може бути неприємним, особливо коли немає доступу до електрики. Однак зарядка без електрики – не фантастика. Існують прості та ефективні способи заряджання смартфона в таких ситуаціях.

Реклама

Портативний зарядний пристрій

Портативний зарядний пристрій, також відомий як зовнішній акумулятор або Powerbank, є зручним рішенням для заряджання мобільного телефону без електрики. Ці пристрої мають різну ємність і розміри, що дає змогу переносити їх із собою в будь-які місця, включно з подорожами. За допомогою портативного зарядного пристрою можна легко і швидко зарядити акумулятор мобільного пристрою.

Автомобільний зарядний пристрій

Як зарядити без електрики в автомобілі? Не питання! Багато автомобілів, як нові, так і старіші моделі, оснащені вбудованими USB-портами, які дають змогу заряджати смартфон від акумулятора автомобіля. Якщо ваш автомобіль не має вбудованого USB-порту, можна придбати зарядний пристрій для автомобіля, який містить необхідні порти для заряджання пристроїв.

USB-порт ноутбука

Якщо у вас є ноутбук, можна використовувати його USB-порт для заряджання телефону. Це легкий і простий спосіб, хоча зарядка може займати більше часу, ніж зазвичай. Важливо, щоб ноутбук був увімкнений або перебував у режимі сну, інакше заряджання буде неможливим.

Використання іншого смартфона

Як зарядити телефон без електрики, якщо є інший смартфон, який більше не використовується або не потрібен у цей момент? Можна спробувати його використовувати для зарядки основного смартфона. Головне, щоб у передавального смартфона був достатній заряд і підтримка функції зворотного заряджання.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ