Експерт розповів, як на кілька днів зберегти заряд батареї на смартфоні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Якщо хочете, щоб ваш смартфон працював без зарядки більше часу, тоді необхідно зробити кілька кроків, які дають змогу економити батарею. Експерт Максим Назаренко зазначив, що потрібно відключити під час роботи гаджета.

Реклама

За словами фахівця, щоб заряд зберігся на довше, на смартфоні необхідно виключити низку непотрібних функцій. Насамперед, енергія швидко витрачається через високу яскравість екрана, тому потрібно її переналаштувати приблизно на 30-40%.

Ще для економії батареї потрібно перейти на темні теми і відключити зайву анімацію. Також важливо оптимізувати в налаштуваннях роботу Wi-Fi, Bluetooth і геолокації.

Максим Назаренко каже, що багато автоматичних оновлень і спливаючі вікна push-додатків не несуть користувачеві ніякої важливості, тому їх варто відключити. На функціональність гаджета це ніяк не вплине, але дасть змогу знизити витрату батареї пристрою.

Ще експерт розповів, що є спеціальні програми, які можуть збільшити час роботи смартфона від заряджання до заряджання, але з ними треба бути акуратнішими, тому що вони дають ефективність тільки в разі дотримання перерахованих вище порад.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ