5 швидких способів звільнити пам’ять на Android

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Деякі з цих способів можуть здатися неочевидними. Як почистити Андроїд від сміття безкоштовно:

Реклама

Видаліть збережені файли з месенджерів

Автоматичне завантаження зображень та інших документів у пам’ять пристрою з чатів та каналів може зайняти багато місця, але вони не будуть постійно використовуватися. Як почистити файли на Андроїді.

Видаліть завантажену музику

Сучасні стрімінгові сервіси дозволяють слухати музику онлайн, не займаючи місце на пристрої. Більшість онлайн-плеєрів зберігає ваші прослухані треки на пристрої для можливості повторного прослуховування. Це може мати багато пам’яті.

Видаліть дублікати фото та відео

У сучасних смартфонів потужні камери і фотографії займають багато місця в пам’яті. Можна автоматично надсилати фото та відео у хмарне сховище, щоб звільнити пам’ять та зберегти знімки на сервері.

Очистите кеш браузера

Кеш браузера може займати багато місця, особливо якщо ви активно користуєтесь мобільним браузером. Знайдіть у налаштуваннях браузера кнопку для очищення збережених файлів. У Google Chrome це можна зробити в розділі “Налаштування” -> “Конфіденційність та безпека” -> “Очистити історію”. Також варто перевірити папку завантажень та видалити непотрібні файли.

Видаліть програми та ігри, що не використовуються.

У Google Play багато корисних програм та ігор, які ми інколи встановлюємо та забуваємо про них. Вони продовжують займати місце у пам’яті пристрою, хоча вже не використовуються.

Тепер ви знаєте, як звільнити місце на телефоні Андроїд для дійсно потрібних речей.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ