Названо функцію, увімкнення якої дасть змогу смартфону заряджатися швидше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний телефон – це незамінний помічник у повсякденному житті, який ми використовуємо для спілкування, роботи та розваг. Однак, часто виникає проблема – розрядка батареї, яка відбувається набагато швидше, ніж ми хотіли б. На щастя, є одна функція, яка може допомогти прискорити зарядку гаджета. Це “режим польоту”.

“Режим польоту” – це налаштування, яке відключає мобільний зв’язок, що дає змогу істотно знизити споживання енергії батареєю під час заряджання. У результаті зарядка проходить швидше. Деякі користувачі, можливо, сумніваються, що ця функція дійсно працює, але тут є наукове пояснення.

При використанні мобільного телефону з активованими Wi-Fi, NFC і Bluetooth при зарядці від 1% батареї, пристрій досягає 40% заряду за 30 хвилин. Тим часом, використання режиму польоту під час заряджання пристрою з 1% батареєю дає результат у 43% заряду за той самий період часу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча різниця у відсотках може здатися невеликою, це може бути корисно для тих, хто хоче прискорити процес заряджання свого пристрою. Тому, якщо вам потрібно швидко зарядити ваш мобільний телефон, спробуйте використовувати режим польоту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.