Названо пристрій який уповільнює роботу Wi-Fi: всі ним користуються

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проблеми з повільністю або раптовими відключеннями інтернету зазвичай виникають через погане розташування самого Wi-Fi-роутера, а також через негативний вплив електронних пристроїв, що знаходяться поблизу. Іноді навіть досить несподіваних.

Модем розподіляє інтернет-сигнал на всі електронні пристрої, підключені до мережі. Однак, якщо розмістити його поруч із деякими пристроями, такими як телевізор або мікрохвильова піч, сигнал може бути зашифрований і не досягне всіх інструментів.

Однак є ще один пристрій, здатний глушити сигнал та послаблювати його. Це телефон. Це з тим, що сигнали модему і телефону поширюються однаковою швидкістю й у кінцевому підсумку створюють перешкоди одне одному.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і телебачення, телефон заважає роботі модему. Отже, необхідно тримати ці пристрої подалі один від одного.

Повільне з’єднання пов’язане не тільки з перешкодами, що створюються пристроями в будинку, але і їх кількістю. Дуже багато пристроїв у мережі можуть сповільнити підключення до Інтернету. У сім’ї з п’яти осіб, підключених до мережі Wi-Fi, очевидно, що модем працюватиме повільно і буде важко передавати свої хвилі.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.