Названо 5 звичок, через які ноутбук швидко виходить з ладу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб продовжити термін служби ноутбука й уникнути додаткових витрат на його ремонт, важливо дотримуватися правил використання цього пристрою. Наприклад, не слід класти поруч із працюючим ноутбуком телефон.

Рідкісна чистка

Ноутбук необхідно очищати регулярно, включно з внутрішньою частиною, оскільки там може накопичуватися багато пилу. Рекомендується проводити очищення всередині ноутбука щонайменше один раз на рік.

Термопаста

Також важливо проводити періодичну заміну термопасти. Термопасту слід міняти кожні кілька років, оскільки вона з часом висихає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Температурний режим

Якщо ноутбук був на холоді, його не можна відразу вмикати. Необхідно дати йому прогрітися в теплі щонайменше кілька годин.

Робота на м’яких поверхнях

Використання м’яких поверхонь перешкоджає нормальній роботі кулерів, що може призвести до їхнього перегріву і виходу з ладу. На щастя, запобігти проблемі з перегріванням можна завдяки лайфхаку з лотком для яєць.

Сильна вібрація

Рекомендується не використовувати ноутбук під час поїздок на автомобілі або в громадському транспорті, оскільки вібрація може завдати шкоди жорсткому диску.

До цього ми писали про те, що погана вентиляція може призвести до перегріву ноутбука, що впливає на його продуктивність і може навіть призвести до пошкодження апаратної частини.

Так, погана вентиляція може призвести до перегріву ноутбука, що впливає на його продуктивність і може навіть призвести до пошкодження апаратної частини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.