Названо 5 причин, через які знімні акумулятори телефонів мають повернутися до життя

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Багато хто з нас пам’ятає часи, коли знімні акумулятори були нормою. Тоді можна було відкрити задню кришку телефону і вийняти акумулятор, що мало свої переваги. Поступово знімні акумулятори стали відходити на другий план, щоб зробити дизайн телефонів більш витонченим і легким, і сьогодні майже всі телефони оснащуються незнімними акумуляторами.

Реклама

Незнімні акумулятори – це прекрасно, але є речі, яких нам не вистачає в знімних акумуляторах. Ось чому знімні акумулятори мають повернутися, починаючи з їхньої зручності та закінчуючи можливістю швидкого перезавантаження телефону.

1. Вони зручні

Знімні акумулятори зручні. По-перше, їх можна міняти самостійно. Крім того, можна брати з собою додаткові акумулятори, коли ви перебуваєте в дорозі, і не шукати розетку або носити з собою пауербанк, який набагато громіздкіший за акумулятор.

Наприклад, якщо один акумулятор розрядився в дорозі або в поході, його можна замінити на додатковий.

2. Більш тривалий термін служби

У наші дні смартфони стали тонкими, що добре для естетики, але не дуже добре для ємності акумулятора; виробники використовують акумулятори меншого розміру і меншої ємності. Тому навіть при правильній зарядці смартфона батарея розряджається не відразу.

Коли це станеться, ви, найімовірніше, заміните свій телефон на новий. Однак при використанні знімних акумуляторів можна замінити акумулятор, а не телефон, що дає змогу використовувати телефон довше.

3. Більше ніяких акумуляторів, що роздулися

Усі ми боїмося явища здуття батареї телефону. Як тільки це починається, процес стає незворотнім. Єдине, що можна зробити, – це якомога швидше замінити телефон. Інакше ви ризикуєте, що батарея телефону вибухне, пошкодить навколишній простір і завдасть шкоди вам.

4. Відсутність витрат на ремонт

Ремонт телефонів може бути дорогим. Наприклад, заміна екрана телефону коштує дорого, як і все інше, що потрібно для розбирання телефону.

Якщо у вас телефон з незнімним акумулятором, то, можливо, вам вдасться уникнути витрат на ремонт. Якщо справа в батареї, можна від’єднати задню панель телефону і замінити батарею, а не возитися з відгвинчуванням гвинтів або клеєм, щоб дістатися до неї.

5. Швидке скидання налаштувань у разі зависання телефону

Телефони, як і комп’ютери, зависають. У цьому разі, найімовірніше, буде потрібно перезавантажити телефон. На жаль, іноді кнопка ввімкнення може не спрацювати, і тоді виникає проблема.

Знімний акумулятор дає змогу не турбуватися про це. Його можна вийняти, а потім вставити назад, щоб швидко перезавантажити розряджений телефон.

Переваги знімних акумуляторів

Ми відмовилися від знімних акумуляторів у телефонах не випадково. Багатьом із нас подобається, що це позитивно позначилося на дизайні телефонів, наприклад, на їхній елегантності та поліпшеній водо- і пилозахищеності. Однак не можна заперечувати, що знімні акумулятори мають свою привабливість.

Однак знімні батареї мають повернутися, щоб ми могли насолоджуватися тривалішим терміном служби телефонів і уникнути загибелі, яку несуть у собі роздуті батареї. Можливо, цього не станеться, але ми можемо сподіватися.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ