У якому разі смартфон не можна класти на ліжко

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Люди часто кладуть мобільник на ліжко, диван або крісло.

У цьому немає нічого страшного, якщо дотримуватися однієї простої умови. Так, гаджет, що розташовується на м’якій поверхні, не повинен заряджатися.

А ось якщо заповнення заряду акумулятора акумулятора смартфона, що лежить на ліжку, все ж відбувається, то власник пристрою може зіткнутися з серйозними наслідками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чому мобільник, що заряджається, не можна класти на ліжко

Багато користувачів в курсі, що після підключення зарядного пристрою мобільник може почати трохи нагріватися.

Ситуація погіршується, якщо смартфон відчуває додаткове навантаження. Наприклад, якщо людина продовжує користуватися гаджетом, що заряджається.

Або якщо мобільник, що заряджається, лежить на м’якій поверхні: не виключено, що в цьому випадку пристрій нагріється ще сильніше. У подібній ситуації з’являється ризик перегріву смартфона і його поломки.

А якщо мобільник опинився ще й під подушкою/ковдрою/пледом, то ймовірність сумного результату стане дуже високою. Не виключений не тільки вихід з ладу, а й навіть вибух смартфона. Так, такий наслідок є дуже рідкісним. І все ж ризикувати не треба.

Таким чином, від звички класти смартфон, що заряджається, на м’які меблі варто відмовитися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.