Як правильно обрати повербанк: основні поради

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За прогнозами військових експертів, зима в Україні може бути непростою, як і минула. Саме тому українцям краще завчасно підготуватися до можливих відключень світла та придбати повербанки.

Про це пише 24 канал.

Як обрати повербанк

Для задоволення різних потреб покупці в першу чергу звертають увагу на зарядну ємність повербанка: чим більше міліампер на годину, тим вищий цей показник. Так, повербанки ємністю до 5 тисяч мАг можуть стати в нагоді користувачам, які планують підживлювати лише один пристрій, наприклад, смартфон. А гаджет на 10 тисяч мАг зможе зарядити одразу кілька пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак чим більша ємність повербанка, тим важчим і габаритнішим він буде. Так, пристрій на 20 тисяч мАг буде складно помістити в невелику сумку. Водночас портативний акумулятор ємністю 3350 мАг, має дуже компактний розмір. Тож, якщо плануєте носити повербанк з собою, в нагоді стануть “компромісні” моделі.

Окрім ємності пристрою варто звернути увагу на його роз’єми. Вхідний струм повербанків коливається від 1 ампера (А) до 2,4: вищі значення призводять до швидшого заряджання як гаджетів, так і самого повербанка. Для зарядки смартфона вистачить і 1 А. В той час як планшету потрібно вже 2 А. Відповідно ноутбук потребує ще більшого вхідного струму.

До того ж наявність у повербанку декількох USB-портів дозволяє одночасно заживлювати декілька пристроїв. Примітно, що такі порти можуть мати неоднакову потужність для зарядки пристроїв різного типу.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.