Чи можна ще збільшити гучність звуку на смартфоні, якщо вона на максимумі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не всі моделі телефонів мають гарний звук. Це не говорить про те, що гаджет неякісний, його динаміки не розраховані на високі частоти. Але вирішення проблеми є: ви можете безкоштовно скачати програму підсилювача звуку в Play Market. Як ним користуватись і що воно дає – читайте у статті.

Чи можна збільшити поріг звуку

Якщо ви помітили, що ваш смартфон відтворює звук тихіше, ніж хотілося б, можна спробувати завантажити спеціальний додаток в Плей Маркеті. Там їх представлено величезну кількість, тому ви точно знайдете потрібне. Звичайно, не варто очікувати від них супер-ефекту, до того ж деякі програми підходять тільки для певних моделей телефону. Але однозначно програми посилення звуку допоможуть вам дивитися фільми або слухати музику значно голосніше.

Кожен телефон має свій поріг звуку. Його перевищення може призвести до поломки динаміків або навушників. Будьте обережні під час використання програм, які підсилюють звук.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Підсилювач звуку» з Play Market

У магазині програм Play Market представлена ​​велика кількість програм для збільшення звуку на смартфоні. Скориставшись пошуком, ви зможете знайти потрібний додаток для своєї моделі. Воно буде корисним для фільмів із спочатку тихим звуком, ігор, голосових викликів і, звичайно, музики.

Щоб музика з динаміків звучала голосніше, можна скористатися програмою «Підсилювач звуку». Вона також оптимізує звучання блютуз-колонки, що підключається до пристрою.

Завдяки додатку «Підсилювач звуку» ви зможете:

  • збільшити стандартний звук;
  • дивитися голосніше відео та файли МП4;
  • слухати голосніше МП3 треки;
  • налаштувати гучність повідомлень на телефоні;
  • посилити баси;
  • підвищити рівень гучності в навушниках;
  • слухати максимальний звук на блютуз-колонках.

Як користуватися програмою

Для початку необхідно увійти до магазину додатків. На Андроїд-пристроях він називається Плей Маркет. У пошуковому рядку введіть «підсилювач звуку», натисніть «Знайти». Пошук надасть список усіх програм, які призначені для збільшення гучності звуку. Виберіть відповідну та натисніть «завантажити».

На екрані телефону з’явиться нова іконка, натисніть на неї:

  1. Після того, як ви відкрили програму, зайдіть у налаштування телефону.
  2. Увійдіть до розділу “спеціальні можливості”, далі “підсилювач звуку”.
  3. Натисніть на «використовувати сервіс» та Ок.
  4. Підключіть навушники до телефону.
  5. Натисніть кнопку «спеціальні можливості». Вона з’явиться у нижній частині екрана.
  6. Тепер ви можете користуватися програмою та контролювати рівень гучності.
  7. У налаштуваннях самої програми ви зможете: – зупинити його роботу, натиснувши на паузу; міняти рівень звуку, параметри; налаштувати лівий та правий навушник; у вкладці “шум” налаштувати необхідні фільтри.

Якщо вас не влаштовує гучність вашого смартфона, то спеціальна програма для посилення звуку стане гарним помічником і дозволить вам налаштувати звук так, як зручно. Інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом та простими налаштуваннями зможе керувати навіть школяр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.