Як замовляти посилки з Aliexpress у будь-яке місто України, перевірено – працює!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми всі знаємо, що довгий час не могли замовляти пакунки з AliExpress через війну розпочатою росією. Зараз така можливість є, але замовлення на прифронтові регіони, такі як Одеса, Миколаїв, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Херсон, Харків і Суми наразі недоступні.

Тому, людям з цих областей доводиться просити своїх знайомих із міст куди посилки доїжджають і потім пересилати всередині країни, або робити складні маніпуляції із переадресаціями, що теж потребує додаткового часу та коштів. Однак виявилося, що існує хитрість, яка допоможе вам доставляти посилки прямо у ваше місто. Головне, звичайно, що там працює пошта.

Після того, як ми закінчили вибір потрібного нам товару на AlliExpres, ми переходимо до його замовлення. Тож при замовленні нам потрібно вказати, куди саме треба відправляти посилку, і ось тут ми вдамося до цієї хитрощі. В регіоні ми звичайно вказуємо Україна. Де поле: персональна інформація, вказуємо імя та прізвище особи, кому саме буде доставлена посилка, нижче – вписуємо номер телефону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В полях, де безпосередньо потрібно вказати адресу, ми робимо наступним чином, саме тут максимальна увага… В першому полі, ми вручну вписуємо свою реальну адресу, з областю, містом та індексом. Зверніть увагу, що це все пишемо в одному полі. Наступний рядок, де потрібно вказувати номер квартири – ми пропускаємо.

Наступні два поля, де ми можемо лише обирати місто ставимо Київ, можна звичайно й інші, головне, щоб не прифронтові міста, але я раджу вам обрати саме його. І останнє поле, де індекс вказуємо реальний. Це потрібно для Укрпошти.

Зберігаємо дані і все, що нам залишається –  чекати на свою посилку.

Цей метод працює через будь-якого поштового оператора. Інформацією поділились підписники youtube каналу Andro-news, які вже неодноразово провертали цей трюк, посилки приїжджали навіть в міста, що знаходяться за 40 км від лінії фронту.

Також хотів би показати як почистити Cookie файли, щоб у вас не відображалася російська версія Aliexpress. Зайдіть у розділ історія у налаштуваннях або натисніть комбінацію клавіш CTRL+H. Потім видаліть файли Cookie як показано на картинці нижче.

Тому користуйтесь цим маленьким лайфхаком і заощаджуйте замовляючи собі цікаві товари з Aliexpress.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.