Топ-4 приховані можливості в новій соціальній мережі Threads, які потрібно знати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Thread від компанії Meta стає дедалі популярним в Україні з кожним днем, відколи його було анонсовано. Додаток працює у співпраці з Instagram і дозволяє користувачам синхронізувати підписників, деталі профілю тощо.

Конкурент Twitter від Meta пропонує базові функції, такі як можливість публікувати текстові публікації, фотографії та відео, а також ділитися ними з іншими. Однак є певні функції, про які ви можете не знати.

Ось 4 такі функції, про які вам варто знати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ШВИДКО ВІДСТЕЖУЙТЕ КОГОСЬ У THREADS

Threads має функцію швидкого відстеження, яка дозволяє користувачам швидко відстежувати інших користувачів на платформі. Ця функція дозволяє користувачам стежити за іншими користувачами без необхідності відкривати їх профіль і натискати кнопку “Стежити”. Для цього ви можете просто натиснути на іконку “+” поруч з ручкою користувача, щоб підписатися на нього.

ШВИДКЕ СТВОРЕННЯ НОВОЇ ПУБЛІКАЦІЇ

Щоб створити нову публікацію, користувачі повинні натиснути на іконку + внизу. Але щоб створити нову публікацію в межах теми (кілька тем), все, що вам потрібно зробити, це натиснути на кнопку “Додати до теми”, щоб додати другу тему або кілька тем під основною темою. Це схоже на кілька твітів під одним твітом. Але Мета зробила це ще простіше. Все, що потрібно зробити, це тричі натиснути кнопку введення на клавіатурі, щоб створити нову підтему.

ВИМКНЕННЯ СПОВІЩЕНЬ НА ОКРЕМОГО КОРИСТУВАЧА

Якщо вам не подобається отримувати сповіщення щоразу, коли хтось публікує нову тему, тоді у Thread є можливість вимкнути звук для окремих користувачів. Це може бути корисно для людей, які вас не дуже цікавлять, або якщо ви просто не хочете, щоб вас турбували щоразу, коли вони щось пишуть.

Натисніть меню з трьома крапками на дописі з акаунта Threads, який ви хочете вимкнути. У випадаючому списку виберіть опцію Вимкнути звук.

ПРИХОВАНІ СЛОВА

У Threads також є спеціальна опція “Приховані слова”. Це дозволяє користувачам приховувати як образливі відповіді, так і відповіді з певними словами і фразами. Щоб увімкнути цю функцію, перейдіть на сторінку “Конфіденційність” з профілю і знайдіть опцію “Приховані слова”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.