Легендарний плеєр Winamp повертається на смартфони. Що він уміє

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Бета-версію застосунку для Android та iOS уже тестують у закритому режимі. Про це компанія Llama Group повідомила у своєму офіційному Twitter-акаунті .

Реклама

Winamp – популярний музичний плеєр для ПК був дуже популярний наприкінці наприкінці 90-х років, завдяки зручній фунції складання плейлистів, яскравим візуалізаціям і можливості кастомізації зовнішнього вигляду. У 2010 році розробники вже намагалися перенести програвач на смартфони, але незабаром застосунок було видалено з Google Play.

Однією з функцій оновленого Winamp стане доступ до стримінгового музичного сервісу Fanzone, який стартував навесні цього року. Платформа дає змогу виконавцям безпосередньо взаємодіяти з шанувальниками і пропонувати їм підписку на свої композиції за ціною $1. Також виконавці можуть публікувати на своїй сторінці повідомлення, як у соціальних мережах.

Крім цього, мобільний Winamp зможе знаходити всі треки зі смартфона власника і складати з неї плейлисти. Композиції, завантажені з інших джерел, можна буде змішати з музикою виконавців із підписок. Як повідомляє Llama Group, мета “відродження” Winamp – залучити до 250 мільйонів користувачів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: