Легендарний плеєр Winamp повертається на смартфони. Що він уміє

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бета-версію застосунку для Android та iOS уже тестують у закритому режимі. Про це компанія Llama Group повідомила у своєму офіційному Twitter-акаунті .

Winamp – популярний музичний плеєр для ПК був дуже популярний наприкінці наприкінці 90-х років, завдяки зручній фунції складання плейлистів, яскравим візуалізаціям і можливості кастомізації зовнішнього вигляду. У 2010 році розробники вже намагалися перенести програвач на смартфони, але незабаром застосунок було видалено з Google Play.

Однією з функцій оновленого Winamp стане доступ до стримінгового музичного сервісу Fanzone, який стартував навесні цього року. Платформа дає змогу виконавцям безпосередньо взаємодіяти з шанувальниками і пропонувати їм підписку на свої композиції за ціною $1. Також виконавці можуть публікувати на своїй сторінці повідомлення, як у соціальних мережах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім цього, мобільний Winamp зможе знаходити всі треки зі смартфона власника і складати з неї плейлисти. Композиції, завантажені з інших джерел, можна буде змішати з музикою виконавців із підписок. Як повідомляє Llama Group, мета “відродження” Winamp – залучити до 250 мільйонів користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.