Способи, які дають змогу акумулятору телефону тримати заряд довше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні багато людей стикаються з проблемою швидкого розряду акумулятора своїх смартфонів. Це може статися в найбільш невідповідний момент, коли ви перебуваєте в дорозі або на важливому заході.

Але існують способи, які допоможуть збільшити час роботи вашого смартфона на одній зарядці.

Мені часто доводилося стикатися з такою проблемою. То забуду зарядити телефон, то батарейка просто не тримає зарядку. Тепер я про неї навіть не згадую, тому що, вдалося знайти рішення. Смартфон цілих два дні працює без підзарядки, уявляєте! А як це зробити, читайте далі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є кілька важливих речей, які обов’язково варто зробити. Не думайте, що раз порада очевидна, то вона не діє. Усе працює, вже протестовано на особистому телефоні. Спробуйте і не пошкодуєте. Отже, давайте їх обговоримо.

Порада 6. Настроюємо дисплей на роботу в щадному режимі

Один із головних споживачів заряду смартфона – це яскравий дисплей. Щоб збільшити час роботи, можна зменшити яскравість екрана або увімкнути режим автоматичної яскравості. Це дозволить значно скоротити споживання заряду.

У деяких смартфонах це можна зробити за допомогою звичайного повзунка на екрані. Якщо потрібен постійний енергозберігаючий режим, то тут доведеться покопатися в глибших налаштуваннях.

Порада 5. Всі бездротові функції краще вимкнути

Якщо ви не використовуєте бездротові функції, такі як Bluetooth, Wi-Fi і NFC, краще їх деактивувати. Причина проста – це допоможе знизити навантаження на акумулятор та збільшить час роботи вашого смартфона. Ось ще трохи заряду для смартфона «виграли».

Порада 4. Іноді вмикайте режим польоту

Якщо ви знаходитесь в місцях з поганим прийомом сигналу, то ваш смартфон постійно шукатиме мережу, що сильно збільшить витрату заряду. У цьому випадку краще увімкнути режим польоту, який відключить усі бездротові функції, а отже, вдасться заощадити зарядку.

Порада 3. Зменшуємо період роботи дисплея телефону

Що довше працює екран вашого смартфона, то швидше розряджається батарея. Щоб зменшити час роботи дисплея, можна зменшити час автоматичного блокування екрана або увімкнути режим сплячого режиму при неактивності. Наприклад, я скоротила на своєму до 30 секунд, а раніше стояло 5 хвилин.

Порада 2. Закриваємо всі фонові програми

Програми, що працюють у фоновому режимі, також можуть навантажувати акумулятор вашого смартфона. Щоб їх закрити, досить просто свайпнути їх вгору або використовувати менеджер завдань.

До речі, така сама історія може відбуватися і з браузером. Необхідно перевіряти, чи є множинні відкриті вкладки та закривати їх.

Порада 1. Завантажуємо та встановлюємо спеціальний додаток, що допомагає заощаджувати заряд батареї біля телефону

Існують спеціальні програми, які можуть допомогти зменшити споживання заряду вашого смартфона. Вони автоматично вимикають бездротові функції, закривають фонові програми та багато іншого. Для кожної моделі телефону існує свій список таких сервісів, і знайти їх легко в інтернеті.

Разом

Багато з цих способів можуть здаватися очевидними, але вони справді допомагають продовжити час роботи вашого смартфона на одній зарядці. Застосовуючи їх, ви можете суттєво заощадити заряд батареї і не турбуватися про те, що ваш смартфон розрядиться в невідповідний момент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.