Топ-5 порад, як захистити смартфон від перегріву у спеку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не всі користувачі смартфонів знають, як захистити свій пристрій від впливу високих температур. Фахівці надали п’ять корисних порад, які допоможуть зберегти телефон у такій ситуації.

Головною порадою є не залишати смартфон на прямому сонці. Однак, крім цього, перегрів може бути викликаний високою температурою навколишнього повітря як на вулиці, так і в приміщенні.

Важливо вибирати чохли, створені спеціально для моделей смартфонів, і уникати універсальних або низькоякісних варіантів. Під час вибору першочергове значення має те, щоб чохол не завдавав шкоди пристрою, а потім уже звертати увагу на його дизайн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не запускайте важкі ігри, оскільки вони можуть викликати перегрів. Ситуація може погіршитися в разі одночасної підзарядки і високої температури навколишнього повітря, що негативно позначається на стані смартфона.

Не кладіть смартфон на м’які поверхні, щоб уникнути перегріву і виділення теплових газів через обмежену вентиляцію. Уникайте залишати телефон на диванах, автомобільних сидіннях, стільцях або ліжках на тривалий час.

Заряджайте телефон за кімнатної температури, уникаючи спекотних приміщень. Перед підключенням до зарядки закрийте всі активні програми та додатки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.