Статті

Що Apple не розповіла про Vision Pro

Share
Час читання: 2 хв.

Уейн Ма з The Information сьогодні підтвердив кілька функцій, які Apple, очевидно, розробила, але не анонсувала для Vision Pro на WWDC цього місяця. Серед таких – різні додатки для фітнесу та здоров’я, відстеження всього тіла та багато іншого.

Ма зазначив , що деякі з цих функцій можуть залишатися в розробці, тоді як від інших, можливо, вже відмовилися. Apple не випустить Vision Pro до початку 2024 року і ще не розповіла всі подробиці про пристрій, тому можуть з’явитися додаткові функції, які будуть доступні на старті продажів. Apple також може додавати додаткові можливості за допомогою оновлення програмного забезпечення visionOS.

Про фітнес- та велнес-додатки:

У якийсь момент, за словами колишніх співробітників, які працювали над пристроєм, Apple планувала набагато більше фітнес- та велнес-додатків для гарнітури. Деякі співробітники обговорювали співпрацю з такими брендами, як Nike, для тренувань з гарнітурою, а інші розглядали можливість використання подушок для особи, які краще підходили б для спітнілих, високоінтенсивних тренувань, розповів один із них. Одна з пропозицій навіть передбачала носіння Vision Pro та взаємодію з контентом на ньому під час їзди на велотренажері.

Про відстеження всього тіла:

За словами кількох людей, які працювали над створенням пристрою, компанія Apple ще не завершила роботу над функцією відстеження всього тіла, яку вона планувала використовувати у пристрої. Ця функція є однією з причин, через яку пристрій оснащений двома камерами, спрямованими вниз і що дозволяють відстежувати тіло та руки користувача. На початку цього місяця представники Apple повідомили розробникам, що функція відстеження всього тіла не буде доступна, коли пристрій вийде на ринок наступного року, згідно зі скріншотами розмови в Slack, організованої Apple після заходу із запуску Vision Pro.

У репортажі також йдеться про те, що Apple планувала зробити 3D-контент доступним на Apple TV+, але про це може бути оголошено пізніше. Apple також, очевидно, не стала наголошувати на іграх для Vision Pro, як планувалося раніше, а можливість використовувати гарнітуру як зовнішній дисплей для Mac, очевидно, не так просунута, як передбачалося раніше.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Apple
  • Останні записи

    З’явилися детальні зображення Samsung Galaxy Z Flip 6 та Z Fold 6

    Зараз ми чекаємо на офіційну презентацію Samsung Unpacked, яка відбудеться 10 липня в Парижі. Цього…

    30.06.2024

    Huawei презентує смартфон Pura 70 Satellite SMS Edition

    У квітні цього року компанія Huawei представила нову лінійку флагманських смартфонів Pura 70, що включає…

    30.06.2024

    Apple обговорює з LG та Samsung постачання доступних дисплеїв для бюджетної AR-гарнітури

    Компанія Apple звернулася до LG та Samsung з офіційним запитом про постачання дисплеїв micro-OLED для…

    30.06.2024

    Neuralink скасувала операцію з імплантації чипа в мозок другого пацієнта

    Компанія Neuralink Ілона Маска скасувала операцію з вживлення імпланту в мозок другому пацієнту, яка мала…

    30.06.2024

    iPhone 16 Pro отримає нові панелі Samsung M14 OLED для двох моделей

    Згідно з останньою інформацією, iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max можуть бути оснащені…

    30.06.2024

    Samsung Galaxy Watch 4 і Watch 5 отримують нові ШІ-функції з оновленням One UI 6 Watch

    Samsung розширює список моделей своїх розумних годинників, які отримали бета-оновлення One UI 6 Watch з…

    30.06.2024