Як заощадити мобільний трафік: 8 простих кроків

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Я знаю, що ви, як і я, любите проводити час в інтернеті, але іноді мобільний трафік тане на очах. Сьогодні я поділюся з вами 8 способами, які допоможуть заощадити мобільні дані на смартфоні.

Реклама

1. Використовуйте Wi-Fi, де це можливо

Найпростіший і очевидніший спосіб – це використовувати Wi-Fi замість мобільних даних, коли це можливо. У багатьох місцях, таких як кафе, магазини та навіть парки, пропонують безкоштовний Wi-Fi.

2. Обмежте фонову активність програм.

Багато програм використовують дані у фоновому режимі, що може витрачати багато трафіку. У налаштуваннях мобільних даних вашого смартфона ви можете вибрати, які програми можуть використовувати дані у фоновому режимі.

3. Вимкніть автоматичне оновлення програм.

Оновлення програм можуть з’їсти багато трафіку, особливо якщо у вас встановлено багато програм. Налаштуйте свій смартфон так, щоб програми оновлювалися лише при підключенні до Wi-Fi.

4. Завантажуйте музику та відео заздалегідь

Якщо ви любите слухати музику або дивитися відео на своєму смартфоні, намагайтеся завантажувати їх заздалегідь при підключенні до Wi-Fi. Так ви зможете насолоджуватися контентом в онлайн-режимі і не витрачати мобільні дані.

5. Використовуйте програми для стиснення даних

Існують програми, які можуть стискати дані, щоб ви могли використовувати менше трафіку. Вони працюють, стискаючи дані перед їх надсиланням на ваш смартфон.

6. Обмежте перегляд відео та слухання музики у високій якості

Відео та музика у високій якості можуть з’їсти багато трафіку. Якщо ви не дбаєте про якість, спробуйте перейти на низьку або середню якість.

7. Використовуйте офлайн-картки

Якщо ви часто користуєтеся картами, спробуйте завантажити офлайн-версію карток вашого регіону. Це заощадить багато трафіку, особливо якщо ви часто подорожуєте.

8. Вимкніть автозавантаження медіафайлів у месенджерах

Багато месенджерів автоматично завантажують зображення та відео, які вам надсилають. Вимкнувши цю функцію, ви зможете заощадити багато трафіку.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ