Поради для покращення сигналу Wi-Fi у будинку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що трапилося

Репортер The Sun Джеймі Гарріс поділився своєю історією про “поламану” мережу Wi-Fi і про те, як просто її вдалося вирішити. Ось що він пише: “Ми всі чули про такі речі, як мікрохвильові печі та навіть акваріуми, які можуть спричинити проблеми з сигналом. Але я не міг пояснити, чому в “мертвій зоні” опинилося моє ліжко”.

За словами Гарріса, щоразу, коли він хотів погортати стрічку соцмереж або переглянути пошту лежачи на ліжку, він стикався з однією і тією самою проблемою: сторінки завантажувалися дуже довго. Інтернет-сигналу щось заважало, і він вирішив з’ясувати, у чому справа. Для цього довелося витягнути всі речі, що лежали під місцем для сну.

Секрет розкрито

Виявилося, що сигнал глушили старі гирі. Вони були складені в коробку і прибрані під ліжко за непотрібністю. “Щойно я відсунув їх, зв’язок чарівним чином відновився”, – уточнює репортер. “Мертва зона” перестала бути такою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гирі були зроблені з металу. Металеві речі та конструкції можуть перешкоджати проходженню сигналу Wi-Fi, якщо вони розташовані на шляху між вашим маршрутизатором і гаджетом. Ще слабкий сигнал часто пояснюється віддаленістю роутера від пристрою і недостатньою потужністю передачі даних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.