Як використовувати старий смартфон: корисні поради

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Позбавлятися старого телефону не потрібно, адже такий апарат має чимало функцій, може врятувати вас у потрібний момент і зберегти зарядку нового апарата.

Реклама

Як можна використовувати старий телефон

Комп’ютер не можна взяти із собою у дорогу, а планшет можна. Тільки можливість набувати додатковий гаджет є не у всіх. Проблему вирішить старий смартфон. Якщо ви не хочете витрачати зарядку основного телефону, використовуйте старий, шукайте інформацію в інтернеті, читайте новини, спілкуйтеся з друзями і т.і.

Мріяли про електронну книгу?

Тепер вона у вас є. Читайте, завантажуйте книги на старий смартфон. Чи можете читати з телефону на ніч і не боятися на ранок залишити основний пристрій без зарядки.

Ваша робота пов’язана із клієнтами? Тоді зробіть робочий телефон. Нехай старий апарат працюватиме виключно для ділових переговорів, а ваш основний – для особистого спілкування. Вам не доведеться нервувати та боятися пропустити дзвінок або чекати його на другій лінії.

Використовуйте старий телефон як будильник, якщо ви змушені залишити основний смартфон на зарядці в іншій кімнаті.

Нічого не застраховано від поломки, у тому числі ваш новий смартфон. Старий апарат послужить пару тижнів як телефон, допоможе вам не залишитися без зв’язку.

Хотіли багато грати на телефоні, але рідко дозволяли собі таке, бо боялися розрядити апарат? Час прийшов. Тепер вам не потрібно переживати, що на ранок у вас залишиться 10% заряду, можете собі дозволити витратити хоч всю зарядку за раз.

Використовуйте старий смартфон як записник. Зберігайте ідеї, важливу інформацію, при необхідності номери телефонів і т.і.

Використовуйте старий телефон як фотокамеру. Звичайна камера вимагає багато місця, а забивати ще раз пам’ять нового пристрою не завжди хочеться.

У всіх сучасних смартфонах є функція модему та точки доступу wi – fi . Якщо у вас виникли проблеми з підключенням до інтернету, використовуйте старий смартфон як роутер або модем.

Деякі пристрої мають HDMI кабель. Якщо хочете переглянути фільм через телевізор за допомогою цього дроту, використовуйте ваш старий телефон.

Іноді без навігатора не знайти потрібного місця, але ця функція витрачає надто багато заряду. Скачайте потрібні програми та використовуйте старий апарат як такий помічник.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ