Статті

Який планшет вибрати з точки зору діагоналі екрану: 7, 8 чи 10 дюймів

Share

Який планшет вибрати за діагоналлю екрану?

Планшет – це мобільний пристрій, який все частіше обирають молоді люди, які шукають розваг, а також дорослі, які шукають інструмент для роботи. Завдяки своїм можливостям цей невеликий пристрій є поєднанням смартфона і ноутбука. Всі моделі компактні і можуть зберігатися в рюкзаку або сумочці. Однак варто знати, що ви можете знайти найрізноманітніші планшети. Найбільш популярні розміри – 7, 8 і 10 дюймів. Дізнайтеся про їхні характеристики та перевірте, який продукт відповідає вашим очікуванням.

Який 7-дюймовий планшет найкращий?

Що стосується 7-дюймових пристроїв, то дуже хороші відгуки має Samsung Galaxy Tab A 7.0. Розміри 7-дюймового планшета з роздільною здатністю 1280×800 пікселів гарантують бездоганне зображення під час використання. Ідеально відтворені кольори, хороші кути огляду і рівномірна видимість всього екрану забезпечать незабутні враження при перегляді фільму або серіалу. Це також корисно під час серфінгу в Інтернеті.

Любителі фотографії також будуть у захваті від можливостей планшета. Вдосконалена камера з роздільною здатністю 5 Мпікс і технологією автофокусування дозволить вам робити чудові фотографії. Функція запису – ще одна родзинка цього пристрою. Завдяки опції відеозйомки ви зможете зафіксувати всі важливі моменти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не уявляєте подорожі без музики? Ця модель Samsung зробить поїздку в автомобілі чи поїзді приємнішою, дозволяючи слухати радіохіти. Підключіть навушники до відповідного входу і насолоджуйтеся улюбленою музикою скільки завгодно.

Планшети Samsung – щось для дітей і дорослих

Багато планшетів Samsung оснащені ємним акумулятором на 4 000 мАг, що дозволяє використовувати техніку до 11 годин без підзарядки. Потужний акумулятор – це комфортна робота протягом тривалого часу. Це оцінять як діти, що проводять післяобідній час за іграми, так і дорослі, які використовують планшети для виконання професійних завдань.

І поки ми говоримо про наймолодших… Варто знати, що на ринку є багато планшетів, призначених для дошкільнят і молодших школярів. Завдяки спеціальному інтерфейсу, розробленому з урахуванням особливостей малюків, існує низка додатків, які ідеально підходять як для навчання, так і для ігор. Такі пристрої також захищають дітей від доступу до небажаного контенту. Все, що вам потрібно зробити, – це встановити PIN-код, відомий тільки вам.

Пристрої також мають опцію батьківського контролю, яка дозволяє вам взяти справу в свої руки – ви вирішуєте, скільки часу ваша дитина користується планшетом. Не хвилюйтеся, що ваша дитина випадково видалить важливі дані з пристрою. Вони також будуть захищені від можливої втрати під час гри.

Який 8-дюймовий планшет варто купити?

LG G 8.0 LTE – чудовий вибір для тих, хто шукає трохи більший планшет з багатшим пакетом опцій. Система Android 4.4 Kitkach забезпечує доступ до багатьох програм та ігор. Ще однією перевагою вищезгаданої технології є можливість персоналізації. Ви можете самостійно налаштувати зовнішній вигляд планшета.

8-дюймові планшети

Чому варто обрати саме цей планшет? Який екран у моделі LG G 8.0 LTE? IPS-матриця забезпечує чудову контрастність і яскраві, реалістичні кольори, тож ви отримаєте ще більше задоволення від перегляду серіалів або захопливої гри. Діагональ екрану 8 дюймів забезпечує хорошу видимість незалежно від кута огляду. Якщо ви маєте намір зберігати на планшеті чималий обсяг даних, ви потрапили в потрібне місце, адже апаратне забезпечення має 16 ГБ вбудованої пам’яті. Такий обсяг пам’яті забезпечить достатньо місця для фотографій з відпустки, записів і документів.

Планшети LG – мобільний інтернет у найкращому вигляді

Думаєте, що високошвидкісний Wi-Fi доступний лише для ноутбуків? Планшети LG оснащені LTE-підключенням до інтернету. У наш час важко уявити роботу без доступу до Wi-Fi, тому всі користувачі оцінять цю опцію. Він працює так само добре, як і ваша домашня мережа, тому ви можете миттєво купити авіаквиток, зробити банківський переказ або відправити електронний лист з будь-якого місця.

Мобільні пристрої також мають функції, які стануть у нагоді в польових умовах. Сучасний 8-дюймовий планшет з вбудованим GPS-модулем допоможе вам дістатися до місця призначення найкоротшим шляхом – вам більше не потрібно турбуватися про те, що ви загубитеся. Bluetooth змусить вас назавжди забути про кабелі навколо вас. Відтепер ви можете бездротово підключати багато аксесуарів, таких як навушники, динаміки та принтери. Інструмент також дозволяє швидко обмінюватися даними між цими пристроями.

Процесор Qualcomm Snapdragon для ще більших можливостей

Шукаючи 8-дюймовий планшет LG, варто звернути увагу на моделі з процесором Qualcomm Snapdragon. Пристрої, оснащені цим процесором, характеризуються, перш за все, потужним акумулятором, фантастичними кольорами та достатньою швидкістю роботи. Все це робить користування планшетами LG справжнім задоволенням. Надійний акумулятор дозволяє працювати протягом тривалого часу, реалістичні кольори гарантують ще кращі враження від перегляду, а швидкість роботи забезпечує безперебійну роботу.

Який 10-дюймовий планшет є бестселером на думку наших клієнтів?

Абсолютним бестселером серед 10-дюймових планшетів є Lenovo TAB M10 FHD Plus 10.3. 8-ядерний процесор гарантує надійну роботу обладнання. Плавність роботи планшета дозволяє комфортно переглядати веб-сторінки, спілкуватися з друзями в месенджерах або слухати музику без зайвих клопотів. Акумулятор ємністю 500 мАг гарантує години розваг. Найвища якість акумуляторних елементів у поєднанні з енергоефективним процесором забезпечують до 8 годин роботи планшета.

Потрібно ще більше пам’яті для зберігання фотографій, відео та інших важливих файлів? Вбудований кардрідер microSD/SDHC надає додатковий простір для різних документів і зображень. Крім того, ви можете дуже швидко переносити фотографії з фотоапарата або відеокамери на планшет. Також буде набагато простіше обмінюватися файлами між Lenovo TAB M10 FHD Plus 10.3 та іншими пристроями з чіпом пам’яті.

На якому планшеті зупинити свій вибір: 7, 8 або 10 дюймів?

Загальновідомі розміри планшетів – 7, 8 і 10 дюймів. На питання, яка модель є найкращим вибором для користувачів, важко відповісти однозначно, оскільки у всіх різні очікування. Планшети з діагоналлю 7 дюймів стануть відмінним вибором для батьків, які шукають зручну іграшку для своїх дітей. У таких випадках варто звернути увагу на продукцію з ємним акумулятором, який забезпечить можливість використання техніки протягом декількох годин. 8-дюймовий планшет стане вдалим придбанням для людини, яка багато подорожує і потребує пристрою, який, з одного боку, буде невеликим, а з іншого – зручним.

10-дюймові планшети найчастіше використовуються як просунуті мобільні робочі інструменти. Вони оснащені потужним акумулятором і спеціалізованим процесором, що забезпечує безперебійну роботу. На ці моделі також можна встановити різноманітні програми – як прості текстові редактори та електронні таблиці, так і програми для редагування графіки чи фотографій. Плюсом також є кардрідер для карт пам’яті SD, який виявляється надзвичайно корисним аксесуаром для перенесення даних.

Який планшет краще: 7 або 10 дюймів? Підводячи підсумок, невелика модель успішно пройде випробування в якості інструменту для розважальних цілей, в той час як більша модель є більш професійним обладнанням, сенсаційно придатним для роботи. З іншого боку, 8-дюймові планшети розглядаються як проміжні пристрої. Вони підходять для відтворення фільмів, серіалів та іншого мультимедійного контенту, а також можуть використовуватися для роботи з менш складними програмами. Однак користувачі повинні рахуватися з низкою компромісів, найважливішим з яких є менша робоча зона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Чому шахраї телефонують на WhatsApp і Telegram

    Небажані дзвінки від шахраїв отримали новий різновид — тепер зловмисники дзвонять не лише за номером,…

    14.05.2024

    ChatGPT з’явиться на Mac як десктопний додаток

    Сьогодні на презентації весняного оновлення OpenAI компанія оголосила, що ChatGPT скоро стане доступнішим завдяки випуску…

    13.05.2024

    ПриватБанк здивував клієнтів: у банку спростили обмін валют

    Державна фінустанова "ПриватБанк" полегшила процедуру обміну валют для бізнес-клієнтів. Для цього запустили валютну торговельну платформу.…

    13.05.2024

    Чому на флешці не варто довго зберігати важливі файли

    Багато людей роками зберігають файли на USB-флеш-накопичувачах. На перший погляд, цей підхід є абсолютно правильним.…

    13.05.2024

    Sony Xperia 1 VI отримає більший оптичний зум, ніж Samsung Galaxy S24 Ultra

    Поточний флагманський смартфон Sony Xperia 1 V, має телефотокамеру з оптичним зумом від 3,5-кратного до…

    13.05.2024

    Представлений vivo X100 Ultra – флагман з найкращими на ринку камерами

    Компанія vivo провела у Китаї презентацію нової лінійки смартфонів, до якої увійшли моделі X100s, X100s…

    13.05.2024