Як користуватися смартфоном влітку і не пошкодити його

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви хочете, щоб навіть за високих температур телефон працював як треба, то скористайтеся цими порадами.

Автояскравість екрана. Ця функція допоможе забезпечити комфорт користувачеві під час використання телефону на сонці. Щоправда, у деяких моделей смартфона цей параметр працює не дуже добре. Тому все залежить від конкретного гаджета.

Прямі сонячні промені. Не залишайте смартфон під прямими сонячними променями. Тому що це одна з основних причин, чому ваш пристрій може перегріватися. Якщо ви перебуваєте в спеку на вулиці, то постарайтеся знайти більш прохолодне місце, щоб використовувати телефон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Закриті приміщення. Слідкуйте, щоб ваш смартфон не залишався в закритих і нагрітих приміщеннях. Наприклад, у закритих автомобілях. Те ж саме стосується закритих сумок, які стоять на сонці.

Захисний чохол. Він може нагріватися, а через нього – і сам смартфон.

Інтенсивність використання. У спекотну погоду не дивіться відео на смартфоні, не грайте в ігри з високими налаштуваннями графіки. Так ви захистите свій телефон від перегріву.

Температура акумулятора. Слідкуйте, щоб температура батареї пристрою різко не змінювалася. Якщо ви помітили, що телефон сильно нагрівся, то вимкніть зарядний пристрій і перенесіть апарат у більш прохолодне місце.

Зарядка телефону. У спеку краще не користуватися швидкою зарядкою і вибрати не такий потужний блок живлення. Також не використовуйте телефон під час заряджання і не заряджайте його більше, ніж на 80%.

Вимкнення непотрібних функцій. Наприклад, Bluetooth, GPS, Wi-Fi. Крім того, закрийте фонові додатки, якими ви не користуєтеся.

Перепади температури. Уникайте різких перепадів температури. Якщо все-таки телефон сильно нагрівся, то насамперед перенесіть його в більш прохолодне місце.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.