Українцям назвали мінуси месенджера Telegram, які дратують кожного

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Telegram на сьогоднішній день, безумовно, є найкращим месенджером. З кожним днем кількість користувачів тільки додається, а багато хто і зовсім забуває про використання WhatsApp. Але там, де все добре, обов’язково знайдуться мінуси. Поговоримо про них.

Занадто часті оновлення

Особливо версії для ПК. Буквально раз на кілька днів доводиться натискати на кнопку “Оновити Telegram”. Місяць тому вийшло оновлення, яке поламало масштабування екрана при перемиканні з одного акаунта на інший. Добре, що через день все було виправлено наступним оновленням, але все одно іноді виникає питання, чи натискати на цю кнопку, чи поки що не варто?

Можна загубитися серед чатів

Підписки і звичайні чати злиті в один екран. Якщо ви підписані на десяток активних каналів, то чати зі звичайними користувачами губляться. Так, можна розкидати їх по папках, але не завжди це буде зручно. Потрібно постійно додавати в папки нові листування, хоча можна було б зробити окрему вкладку для чатів і для підписок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спокуса підписатися на різні канали

У Telegram публікують такий контент, який не розміщують на звичайних веб-сайтах. Є ризик підписатися на десятки каналів і зіпсувати собі настрій різним негативом. До того ж багато ЗМІ просто одне в одного копіюють новини та події, і користувач TG, який підписався на безліч джерел, постійно перебуває в сильному інформаційному шумі.

Занадто багато кольорів

Різні канали використовують шрифти і накреслення для виділення тієї чи іншої частини повідомлення. Інший раз це сильно напружує через велику кількість різних кольорів у стрічці підписок. Також велика кількість стікерів, буває, напружує під час спілкування. У WhatsApp вони якось не дуже сильно прижилися, ніж у Telegram.

Повідомлення

У підписок внизу є кнопка вимкнення сповіщень. Особисто я використовую її для відключення алертів від підписок. Тільки ось постійні випадкові натискання активують цю опцію знову і знову. Дуже сильно дратує!

Будь-який контакт може видалити історію

Доводиться постійно зберігати історію з важливими контактами, адже будь-який співрозмовник може видалити всю історію листування натисканням однієї кнопки. А що якщо в ній важливі дані? Дуже незручно!

Реклама

Рекламні повідомлення в Telegram дуже дивні. Припустимо, ви відкрили якийсь канал і бачите рекламу, але не встигли по ній клікнути. Заходите ще раз, а реклами немає. Дуже незручно, якщо реклама актуальна, а натиснути на неї не встиг. Не продумано. Але плюс у тому, що рекламні повідомлення не такі нав’язливі, якими могли б бути.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.