Навіщо щодня перед сном відключати інтернет на телефоні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Причин для вимкнення інтернету на ніч ціла сила-силенна. Я ж перелічу тільки ті, через які відключаю сам. Вам раджу робити те саме.

1 причина

Елементарна економія батареї. При чому це стосується навіть енергоефективного Wi-Fi. А про LTE або 3G і навіть говорити нічого. Особливо актуально, якщо у вас старий телефон із батареєю, що вже пожила.

Наприклад, 4G, що працює, садить батарею приблизно в 2 рази швидше, ніж Wi-Fi, тому мобільний інтернет раджу вмикати тільки на час використання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2 причина

Оновлення системи. Часто смартфон може оновиться сам, якщо він не працює, так само відбувається і з комп’ютерами. А як часто буває – не варто ставити систему одразу ж після виходу. Я зазвичай чекаю 2-3 місяці, щоб виправили всі помилки. А ось рік тому забувши відключити інтернет, отримав вранці нову систему, благо всі глюки вже встигли виправити.

3 причина

Економія трафіку. Далеко не всі використовують повний безліміт у своїх операторів. Багатьом, як мені, це просто не потрібно. Але бувають випадки, коли трафік необхідний по роботі і навіть 100-200 МБ, які були витрачені телефоном ночами протягом місяця, були б корисні.

З цих причин інтернет відключаю я. А навіть якщо у вас безлімітний інтернет, новітня батарея на 6000 мАг і найостанніша версія системи, то навіщо тримати постійно ввімкнений інтернет? Якщо шкоди це вам не завдасть, то й користі від цього немає. Хіба що в дуже рідкісних випадках, коли ви використовуєте спеціальні сервіси. Але це вже зовсім інша історія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.