Як захистити акаунт у Telegram від злому

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Словосполучення “хмарний пароль” звучить як назва доброї казки. Але саме воно здатне захистити ваш Телеграм не по-дитячому. Розповідаємо про те, як убезпечити один із найнадійніших месенджерів сучасності.

Що за хмарний пароль у Телеграмі та як його ввімкнути

Хмарний пароль – це допоміжний захист, який ви можете встановити на ваш обліковий запис. Якщо для простого входу в Телеграм достатньо ввести код з отриманого SMS-повідомлення, то для максимальної безпеки потрібна двофакторна ідентифікація. А саме – той самий хмарний пароль.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб його увімкнути, зробіть такі дії:

  • Зайдіть у розділ “Конфіденційність”, який знаходиться в налаштуваннях вашого Телеграма.
  • Натисніть на пункт “Хмарний пароль” і задайте необхідний пароль. Не забудьте його запам’ятати 🙂
  • Після створення пароля можна вибрати підказку, яка допоможе освіжити пам’ять.
  • Вкажіть адресу електронної пошти, щоб у вас завжди була можливість скинути пароль і відновити доступ до вашого облікового запису.
  • На e-mail прийде код, який потрібно буде активувати в наступному вікні.

Вітаємо, тепер ваш обліковий запис у Телеграмі перебуває під захистом.

Вимикаємо, змінюємо або прибираємо хмарний пароль

З установкою ми розібралися. А що, якщо потрібно щось змінити в паролі? Або зовсім його відключити його в Телеграмі? Для цього дотримуємося інструкції: відкрийте налаштування в месенджері, зайдіть у розділ “Конфіденційність” і введіть у вкладці “Хмарний пароль” комбінацію символів, яку використовували раніше. Після цього вимкніть пароль.

Тут же доступна зміна пароля або пошти. Якщо змінюєте e-mail, то поміняйте його в полі для відновлення пароля. Там завжди має бути актуальна поштова скринька.

Ми повинні сказати і про інший важливий момент: якщо у вас не вийде відновити пароль, то ваш обліковий запис у Telegram може бути стертий. Для цього обов’язково користуйтеся актуальною поштовою скринькою або ставте таке кодування з букв і символів, яке напевно запам’ятаєте.

Згадуємо пароль від Телеграма

Не можете згадати пароль? Відновити його не складе труднощів, якщо у вас була вказана пошта для цієї дії.

Натисніть на кнопку “Забули пароль” при вході у ваш обліковий запис. А після зайдіть на пошту – там на вас чекатиме лист, у якому буде код підтвердження. Цей код потрібно буде ввести в спеціальне поле і встановити новий пароль і нову підказку, щоб не забути його ще раз.

Здається, тепер у зловмисників просто не буде шансів. Адже ви знаєте все про хмарний пароль для вашого облікового запису в Телеграмі.

А якщо вам буде потрібно дізнатися ще більше, то чекаємо вас у сервісних центрах “Педант”. Наші фахівці відмінно розбираються в будь-яких налаштуваннях смартфонів і готові відповісти на ваші запитання. Чекаємо на вас!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.