Які програми найбільше розряджають батарею телефону: найпростіший спосіб це дізнатися

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний телефон розряджається з різних причин. Якщо заряд зникає дуже швидко, то, можливо, якісь із додатків, встановлених на смартфоні, споживають велику кількість енергії. На щастя, це просто дізнатися.

Як повідомляє ресурс makeuseof, рекомендується відстежувати програми, що некоректно працюють, ця звичка продовжить час роботи гаджета. З’ясувати, які застосунки найбільше розряджають батарею, можна за допомогою зрозумілого алгоритму.

Час автономної роботи може значно скоротитися, якщо програма не працює правильно. Це може бути викликано будь-чим: від помилки до навмисної фонової функції. Щоб перевірити це, перейдіть до “Параметри” > “Акумулятор та догляд за пристроєм”> “Акумулятор” і натисніть на графік використання акумулятора, щоб побачити, які додатки розряджають його найбільше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо виявлено програму, яку ви рідко використовуєте, слід видалити її і протягом дня стежити за зарядом батареї. Так ви побачите, чи покращилася ситуація. Крім того, завжди можете примусово закрити застосунок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.