Чому вже зараз потрібно налаштовуватися на Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Здається, не так давно операційна система Windows 10 була найновішою, найбажанішою і найрекомендованішою. Але час невблаганний і тепер ця версія ОС “доживає свій недовгий вік”. Представники софтверного гіганта заявили офіційно, що вже вийшла її фінальна версія – більше система не розвиватиметься й не отримуватиме серйозних оновлень функціоналу та дизайну. Визначено і дедлайн її підтримки – 14 жовтня 2025 року.

Після настання цієї дати ОС отримуватиме тільки оновлення безпеки, які дають змогу користувачам сподіватися на те, що “дірки” і вразливості вчасно усуватимуться відповідними патчами. Microsoft, заявляючи про порівняно швидку відмову від підтримки Windows 10, орієнтує користувачів на перехід до використання своєї і новітньої, і “найкращою” на даний момент Windows 11.

Якщо з якихось причин такої можливості немає, компанія рекомендує оновити поточну версію “десятки” до збірки 22H2, щоб забезпечити отримання важливих оновлень до зазначеної вище дати. Ймовірно, що оновлення випускатимуться в каналі довгострокового обслуговування або LTSC і пізніше, але жодної офіційної інформації з цього приводу поки немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.