Чому не заряджається телефон: п’ять найпоширеніших причин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ваш гаджет заряджається дуже повільно або зовсім не отримує нових поділок батареї, то радимо ознайомитися із ймовірними причинами.

Розетка

Можливо,  проблема приховується саме в несправній розетці. Спробуйте поставити на зарядку телефон в іншій кімнаті. Якщо гаджет почав заряджатися, тоді  справа дійсно в роз’ємі електромережі.

Шнур

Може не йти зарядка через  проблеми з проводом зарядного пристрою.  Огляньте уважно його. Помітили  надломлені місця? Змініть шнур.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Адаптер

Адаптер може бути несправний також. Вам потрібно  підключити смартфон не до розетки, а до комп’ютера чи телевізора. Якщо зарядка пішла, значить шнур працює, а адаптер, найімовірніше, ні.  Краще купити новий зарядний пристрій.

Роз’єм для зарядки

Перевірте роз’єм телефону для зарядки. Підключіть зарядний пристрій до іншого телефону. Якщо акумулятор заряджається, тоді причина дійсно в першому смартфоні. Можливо, у роз’єм потрапив бруд, який варто очистити самостійно або ж здати у сервісний центр.

Акумулятор

Якщо все вище перераховане у нормі, а телефон досі не заряджається, то це може свідчити про несправність акумулятора. Фахівці радять купити нову батарею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.