Що доведеться купити власнику смартфона, крім смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Купуючи смартфон, мало хто замислюється про те, що крім самого апарата ще знадобляться аксесуари. Без них складно уявити використання сучасного пристрою, що потребує багато енергії, має великий екран і здатний відтворювати будь-які файли.

Сформуємо необхідний набір предметів

Чохол

Більшості людей підійде “бампер”, що закриває фронтальну і торцеву частини телефону. Можна вибрати повноцінний чохол, який до того ж збільшить автономність пристрою в холодну пору року. Матеріали та дизайн слід підбирати на свій смак – на ринку є моделі з м’якого пластику, міцної тканини, шкіри тощо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Скло для захисту екрана

Великий дисплей – це атрибут будь-якого сучасного смартфона. Але його легко пошкодити, тому одразу після купівлі пристрою потрібно встановити захисне скло. Воно відносно недороге, витримує серйозні навантаження і може врятувати екран під час падінь телефону з великої висоти. На відміну від плівок, скло можна наклеїти самостійно. Це дасть змогу заощадити і придбати додатковий захисний аксесуар.

Зарядний пристрій

Без зарядки не обійтися, але вона має повністю відповідати технічним характеристикам девайса. В ідеалі слід застосовувати оригінальні аксесуари, але не всі виробники комплектують ними телефони. За відсутності рідного пристрою краще вибрати якісний аналог від перевіреного бренду. Попередньо варто перевірити, чи підтримує смартфон стандарт Qi. Якщо так, то найкраще вибрати бездротову зарядку – нею користуватися набагато зручніше.

Накопичувач енергії (Пауербанк)

Доступ до розетки є не завжди, і об’ємний накопичувач точно не зашкодить. Особливо якщо має бути тривала поїздка або експлуатація телефону на вулиці в холодну пору року. Вартість пауербанків початкового рівня стартує з 500 рублів, тому така покупка точно не позначиться на бюджеті.

Обсяг накопичувача слід підбирати, виходячи з енергоспоживання пристрою. Тут важливо розуміти, що частина енергії розсіюється у вигляді тепла. Тобто з умовних 5000 мА/год реально вийде витратити не більше 4500-4700 сА/год.

Навушники

Оптимально вибирати моделі з технологією TWS (бездротові), але на них не можна економити. У таких пристроях сигнал передається за протоколом Bluetooth, що на невеликих відстанях від джерела виключає перебої і перешкоди.

Ідеально, якщо в запасі будуть дротові навушники, нехай навіть початкового рівня. Вони можуть працювати завжди, тоді як бездротові періодично розряджаються або губляться.

Карта пам’яті

Виробник тут не важливий – зараз навіть бюджетні моделі працюють багато років без поломок. Об’єм краще брати побільше: 64 Гб або 128 Гб.

ВАЖЛИВО: Не варто довго зберігати на карті важливу інформацію. Періодично необхідно переносити її на жорсткі диски або інші носії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.