Як класти телефон на стіл – екраном догори чи донизу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Залишаючи телефон на столі, користувачі ставлять запитання, як краще покласти пристрій – екраном донизу чи догори? На дисплей чи задню кришку? Щоб розібратися, потрібно зважити всі “за” і “проти”, яких не так багато.

Чи можна залишати смартфон на столі екраном донизу?
Якщо залишити телефон на столі екраном донизу, його камера буде захищена від подряпин, які може завдати нерівна поверхня. Якщо ж камера розташована в заглибленні, то і вона, і сканер відбитка пальців не будуть забиті пилом і сміттям, яке може лежати на столі. У разі, якщо користувач проллє рідину на смартфон, вона потрапить на кришку, а екран може залишитися повністю неушкодженим.

Є кілька менш значних доводів на користь положення екраном донизу:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Вважається, що класти телефон екраном догори під час зустрічі чи розмови – поганий тон. Ще так співрозмовник відволікатиметься на повідомлення, що надходять.
  • Багато хто залишає смартфон екраном донизу, щоб оточуючі ненароком не прочитали повідомлення, які висвічуються на дисплеї.

Чи можна залишати смартфон на столі екраном догори?

Залишаючи пристрій дисплеєм догори, користувач захищає поверхню екрана від подряпин. Якщо в налаштуваннях телефону є функція, що забороняє дисплею загорятися при надходженні нових сповіщень, таке положення не збільшить витрату заряду. До менш значних причин можна віднести такі:

  • У галасливій обстановці можна не почути звук телефону, але помітити дзвінок на екрані.
  • Якщо смартфоном часто користуються, його зручніше тримати екраном догори, а не перевертати щоразу.

Вибір положення телефону на столі залежить від пріоритетів господаря. Якщо він боїться подряпати поверхню екрана і хоче завжди бути на зв’язку, потрібно класти екраном догори. Якщо в пріоритеті цілісність камери – варто залишити пристрій екраном донизу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.