Як удвічі прискорити Android-смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб поліпшити роботу Android, смартфона зовсім необов’язково скидати його до заводських налаштувань. Для прискорення вдвічі потрібно ввімкнути всього одну функцію – прискорити анімації. Причому це працює майже на будь-якому Android-пристрої. Для початку потрібно активувати меню “Для розробників”. Щоб це зробити, потрібно пройти в розділ “Про телефон” – “Інформація про ПЗ”, знайти там пункт “номер збірки” і натиснути на нього кілька разів. У разі успішної активації меню “Для розробників” смартфон повідомить про це.

Далі в цьому меню потрібно вибрати розділ “Анімація вікон” і вибрати там 0,5х замість стандартного 1х. Ніщо не заважає зовсім вимкнути анімації. Крім того, розділів анімації може бути кілька, можна гнучко налаштувати кожен з них. У результаті смартфон відображатиме менше анімацій і відповідно працюватиме швидше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.