Навіщо регулярно оновлювати мобільні додатки банків

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Користувачам сервісів банків рекомендується завантажити програми на свій смартфон, щоб користуватися всіма можливостями управління своїми фінансами в банку. Але наскільки, насправді, необхідне встановлення нового застосунку, якщо на смартфоні вже використовується застосунок, встановлений раніше?

Реклама

Фахівець навів достатньо обґрунтувань для того, щоб користувачі почали користуватися саме новим додатком, наприклад Приват24. Перш за все, у кожній новій версії з’являються поліпшення продуктивності, з’являється новий функціонал: а сам інтерфейс стає простішим.

Але оновлення банківського софту це, в першу чергу, питання безпеки, а не зручності та функцій. У кожній програмі з плином часу накопичуються вразливості, деякі з них стають критичними. Хакери можуть зламувати не оновлені програми, позбавляючи користувачів не тільки грошей, а й викрадаючи їхні персональні дані. Нові версії застосунків використовують незалежну інфраструктуру, що забезпечує впевнену роботу всіх закладених у ПЗ можливостей із дотриманням норм безпеки.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ