Як отримати 10 ТБ у безкоштовному хмарному сховищі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У Сінгапурі запустився стартап PikPak, який пропонує своїм користувачам 10 ТБ хмарного сховища безкоштовно. Можна купити преміум-передплату, але вона лише відключає рекламу і не дає більше жодних переваг, а також можна придбати додатковий простір, якщо десяти терабайт раптом виявиться замало.

Реклама

У PikPak є розширення для Chrome і Edge, а також застосунки для Windows, Android, iOS і Smart TV. Крім того, реалізовано підтримку торрентів, завдяки якій файли (наприклад, фільми і музику) можна зберігати прямо в хмару, минаючи локальну пам’ять у пристроях. Обіцяно велику швидкість закачування і скачування, а також запуск відтворення медіафайлів одним кліком.

У PikPak можна зареєструватися з номером телефону або адресою електронної пошти, але найпростіше увійти з акаунтом Google, тоді не доведеться запам’ятовувати пароль. Відразу після входу доступні всі можливості сервісу.

Як довго проживе цей сервіс, невідомо. Багато з таких хмар швидко закриваються або змінюють модель монетизації, намагаючись змусити користувачів платити за те, що раніше було безкоштовним. У будь-якому разі не варто зберігати в PikPak те, чого вам буде шкода позбутися.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ