Статті

Названо фатальні помилки під час купівлі смартфона

Share
Час читання: 2 хв.

Купуючи новий, нехай навіть і недорогий смартфон, люди відчувають позитивні емоції. На цій хвилі багато хто не спромагається налаштувати пристрій і починає користуватися ним прямо з коробки, благо, що практично всі гаджети допускають такий сценарій. І тут-то і криється корінь усіх помилок – неправильно налаштований смартфон працює повільніше, його АКБ розряджається швидше, а пам’ять заповнюється сміттям всього за кілька днів.

Дістаючи новенький смартфон, витратьте трохи часу на його первісну настройку і будете винагороджені за терпіння і працю! Перше, на що варто звернути увагу, це звук. Не слід ігнорувати цей момент, адже він, дійсно, важливий. Смартфон призначений не тільки для фотографування та прослуховування музики, а насамперед слугує засобом зв’язку. Якщо не налаштувати звуки так, як це було на вашому колишньому пристрої, є ймовірність того, що ви пропустите найважливіший дзвінок у вашому житті!

Перед тим, як стати вашою власністю, смартфони деякий час проводять на складах. З одного боку це непогано і дає шанс отримати пристрій, де в комплектації все ще є такі речі, як зарядка та навушники. З іншого ж не дуже, адже в них встановлена вже застаріла прошивка. Увімкнувши пристрій, перевірте наявність оновлень і оновіться до актуальної версії. Напевно, ви отримаєте кілька нових функцій, більше можливостей і зручності у використанні вашого пристрою.

Коли все це зроблено, так хочеться вже почати завантажувати потрібні додатки! Все правильно, вперед, але не забудьте позбутися всього того, що вам точно не знадобиться! Мається на увазі софт, встановлений виробником. Перевірте додатки і залиште ті, що вам до душі. Від усього іншого потрібно позбутися без жалю. Якщо не зробити цього, пам’ять пристрою заповнюватиметься занадто швидко.

Фотографії, зроблені пристроями Apple, можуть не відкриватися на гаджетах, випущених іншими фірмами. Це банальна несумісність стандартів і знати про це потрібно до того, як почали переносити фото з одного мобільника на інший. Не менш важливо потурбуватися проблемою перенесення паролів на новий гаджет. Упустивши цей момент, ви позбудетеся звичної можливості заходити на улюблені сайти.

Не варто забувати і про таку дрібницю як будильник. Встановіть звичні рівень гучності та мелодію, інакше є ризик проспати на навчання або роботу. Безумовно, зручніше буде користуватися телефоном, якщо заздалегідь налаштувати темну тему та застосувати інші налаштування, які полегшать вам життя.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: поради
  • Останні записи

    5 нових функцій iPhone 16, про які ви могли не знати

    Вчора Apple презентувала нову лінійку iPhone 16, що привернула увагу яскравими кольорами, новою кнопкою для…

    21.09.2024

    Нова Пошта повідомила про важливі зміни для українців, які перебувають за кордоном

    Нова Пошта мала базовий додаток для європейських країн, де були тільки стандартні функції. Тепер же…

    21.09.2024

    Продуктивність Apple A18 Pro та Snapdragon 8 Gen 3 порівняли в умовах гри Genshin Impact

    Нові моделі iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max від Apple принесли суттєві покращення,…

    21.09.2024

    Головна функція WhatsApp і Viber може бути небезпечною для користувачів

    Експерти попередили про небезпеку, яку можуть приховувати листівки, що надсилаються через месенджери, такі як WhatsApp…

    21.09.2024

    OpenAI активно рухається до 3-ї фази ШІ та залучає таланти для команди

    Компанія OpenAI знову привертає увагу своїми амбітними планами щодо розвитку штучного інтелекту. Під керівництвом дослідника…

    21.09.2024

    Qualcomm оголосила про наміри купити Intel

    Один із провідних світових виробників чіпів Qualcomm планує придбати компанію-конкурента Intel. Про це повідомило видання…

    21.09.2024