Чому кнопкові телефони досі купують

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Поки одні “полюють” за найновішими та найсучаснішими девайсами, інші цінують можливість простоти та надійності, яка невіддільна від кнопкових телефонів. І ми знаємо кілька причин, чому їх досі купують.

Реклама

Простий і надійний

Найголовніша перевага кнопкових телефонів – їхня простота. Вони можуть виконувати лише функції зв’язку. Зокрема, зателефонувати комусь або відправити SMS. І багатьом користувачам цього достатньо.

Немає функцій, що відволікають, таких як спілкування в соціальних мережах або перегляд відео, нав’язливої реклами та інших складнощів. Їхній дизайн також простий і надійний: вони не ламаються так легко, як смартфони, і можуть витримувати важчі умови.

Деякі люди також вибирають кнопкові телефони, тому що вони набагато доступніші за ціною, ніж смартфони. Якщо вам потрібно тільки дзвонити і писати SMS, немає сенсу купувати дорогий телефон, який може робити багато чого ще.

Відсутність інтернету як фактор безпеки

На відміну від смартфонів, кнопкові телефони не мають зв’язку з інтернетом, або ж підключений він у дуже обмеженому обсязі. Це дає змогу використовувати такий телефон як надійний інструмент для роботи з банківськими акаунтами та іншими важливими даними. Відсутність інтернет-з’єднання означає, що користувачам не потрібно турбуватися про хакерські атаки та можливі витоки даних.

У той час як смартфони являють собою невеликі комп’ютери, які схильні до вірусних атак, кнопкові телефони значно безпечніші. Їхня простота і відсутність можливості встановлення сторонніх застосунків захищає від будь-яких шахрайських дій, злому і спаму.

Звісно, є й недоліки: кнопкові телефони не можуть використовуватися для роботи із соціальними мережами, електронної пошти та інших застосунків, які можуть спростити життя. Вони також не можуть використовуватися для розширення знань, заощадження і ведення журналу, таких як календар, нотатки і нагадування. Але якщо ви шукаєте простий і надійний телефон для базових зв’язків, то кнопковий телефон – це чудовий вибір.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ