Огляд гаджетів Canyon: годинник Otto SW-86, хаб DS-12, зарядка WS-304, навушники TWS-8 і BTHS-3

Canyon — молодіжний бренд стильних і доступних аксесуарів та розумних гаджетів, який стрімко розвивається. Canyon цінує свободу самовираження, має модний дизайн і відповідає високим європейським стандартам якості. Купуючи продукцію Canyon, ви платите лише за функціональність та якість, а не за надуманий статус. Отож, Canyon – You Can!

Canyon DS-12 — мультифункціональний USB-хаб чи точніше док-станція з, не багато, не мало, тринадцятьма різними портами і роз’ємами. Призначений в першу чергу для Apple MacBook і Windows-ультрабуків, у яких мало власних інтерфейсів на бічних гранях. Але корисним буде й для смартфонів та планшетів, коли потрібно під’єднати флешку, зовнішній жорсткий диск чи навіть монітор (звісно, якщо гаджет це підтримує). Корпус хаба зроблений з алюмінію, що додає стилю та сприяє охолодженню під час заряджання ноутбука за технологією Power Delivery 100 Вт. Вхід USB Type-C вміє наскрізне заряджання.

Виходів USB на хабі аж п’ять, три з яких швидкісні 3.0 (5 Гбіт/с) і один 2.0 (0.5 Гбіт), а також один Type-C. Відеоінтерфейси представлені двома цифровими HDMI, які здатні транслювати зображення 1080p@60fps або 4K@30fps, та додатково аналоговим VGA (вже тільки FullHD). Також є 3.5 мм Mini-Jack роз’єм для дротових навушників чи стереоколонок. За інтернет-з’єднання відповідає гігабітний Ethernet, а за перенесення різних файлів — кардридер SD/Micro SD.

Canyon WS-304 — компактний бездротовий зарядний пристрій, який підтримує одночасне заряджання трьох гаджетів. Це економить місце на столі та позбавляє хаосу з купи різних дротів. Сумісний зі смартфонами, смарт-годинниками та TWS-навушниками, включаючи iPhone, Apple Watch і AirPods. Підтримується будь-який гаджет, зроблений згідно загальноприйнятого стандарту Qi. Потужність зарядки може варіювати від 5 до 15 Вт на один пристрій, а коефіцієнт корисної дії може досягати 79%.

Додатково може виконувати роль підставки для смартфона з регулюванням кута нахилу. Що дозволяє користуватися смартфоном безпосередньо під час заряджання. Ефективна відстань зарядки складає 8 мм, тому перепоною не стане навіть товстий чохол смартфона. Інтелектуальний контролер Chipvision підбирає оптимальну напругу та силу струму для кожного гаджета. А також захищає від перегріву, короткого замикання та стрибків напруги. В комплекті постачається кабель USB Type-C довжиною 1.2 м і блок живлення потужністю 18 Вт.

Canyon Otto SW-86 — смарт-годинник з вологозахистом IP68 та медичними датчиками: пульсометром, тонометром і пульсоксиметром. Перший вимірює частоту серцебиття, другий — артеріальний тиск, а третій — рівень кисню в крові. Також є акселерометр, тобто датчик руху, який рахує пройдену за день відстань та дає рекомендації щодо необхідності підвищити фізичну активність. Додатково передбачений жіночий календар. Безрамковий IPS екран дозволяє перемикатися між різними дизайнами циферблатів.

На дисплеї відображаються SMS та сповіщення різних програм на iPhone чи Android-смартфоні. Для обох цих ОС є офіційний додаток для налаштування смарт-годинника: циферблати, сповіщення, статистика тощо. З допомогою годинника можна віддалено керувати музичним плеєром чи камерою на смартфоні. Спортивних режимів тренувань цілих 25 видів, є детальна статистика фізичної активності, розумний будильник та нагадування про регулярне вживання води. Представлені у трьох кольорових рішеннях.

Canyon BTHS-3 — накладні навушники з великими 40-міліметровими динаміками та бездротовим Bluetooth підключенням. Амбушюри зроблені зі зносостійкої еко-шкіри, а дужка складається, щоб навушники займали менше місця в рюкзаку. На вибір доступно два кольори — чорний і бежевий, обидва можна назвати унісекс. Вбудованого літієвого акумулятора вистачає до 15 годин прослуховування музики на максимальній гучності. А якщо слухати на помірній гучності, то автономність ще зросте. А якщо батарейка все ж таки сіла, то можна під’єднатися з допомогою комплектного кабеля Mini-Jack 3.5 мм і продовжити насолоджуватися улюбленою музикою.

Динаміки мають широкий частотний діапазон від 20 до 20000 герц і високу чутливість 112 децибел. Вбудований мікрофон для телефонних розмов теж високочутливий — 42 дБ. Мікрофон вбудований безпосередньо в чашу, а не закріплений на штанзі, як у геймерських гарнітур. Завдяки цьому навушники виглядають елегантно, що дозволяє носити їх не тільки в приміщенні, а й на вулиці. Максимальна дальність синхронізації по Bluetooth зі смартфоном, ноутбуком чи смарт-телевізором складає 10 метрів, чого достатньої навіть для великої кімнати.

Canyon TWS-8 — бездротова стереогарнітура с великими, за мірками TWS, 13-міліметровими динаміками та чотирма мікрофонами, які ефективно приглушують сторонні шуми під час телефонних розмов. Сучасний стандарт Bluetooth 5.3 забезпечує надійне з’єднання двох навушників між собою та зі смартфоном, а також раціонально витрачає заряд батареї. Радіус дії Bluetooth може досягати 10 метрів. Час автономної роботи двох навушників складає 7.5 годин, а з комплектним футляром — 32 години.

Але ж TWS можна використовувати і по одному, що подвоює автономність. Заряджаються від нуля до сотні навушники разом з футляром лише за 2 години. Частотний діапазон динаміків навушників дорівнює 20 – 20000 Гц, можна перемкнутися у ігровий режим з низькою затримкою всього 50 мілісекунд. Мікрофони підтримують функцію голосового помічника у смартфоні. В комплекті є три пари силіконових амбушюр різного розміру, щоб кожен користувач, незалежно від віку і статі, міг підібрати оптимальні. Два кольори стереогарнітури на вибір — чорний та білий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.