Чому OLED-дисплей важливий під час вибору смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Донедавна OLED-дисплеї були торговою маркою в основному для смартфонів у високому ціновому сегменті. Завдяки якості зображення та високій ефективності використання акумулятора телефону OLED-дисплей є одним із найважливіших факторів для кінцевого користувача під час вибору смартфона.

Згодом такі якісні дисплеї тепер можна знайти і в більш доступних смартфонах. Motorola – один із брендів, який приділяє особливу увагу побажанням споживачів. Компанія прагне зробити технології доступними, прикладом чому слугують OLED-дисплеї. Вони стають дедалі важливішими для споживачів – як за якістю, так і за ціною.

Чому OLED-дисплей такий важливий при виборі смартфона?

Одним із ключових факторів OLED-дисплеїв є те, що їм не потрібне зовнішнє джерело світла. Це не тільки призводить до дуже низького енергоспоживання, але також дає змогу створювати набагато тонші профілі на дисплеях, як порівняти з дисплеями, що використовують РК-технологію, яким потрібне біле підсвічування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якість зображення

Крім тонкості та енергоефективності, OLED-дисплеї забезпечують найкращу якість зображення. Крім того, вони можуть бути прозорими, гнучкими або складними. Це, безумовно, спрощує створення різних дизайнів смартфонів.

Крім речей, видимих оку, як-от чіткіше зображення на екрані, OLED-екрани мають й інші переваги порівняно з РК-дисплеями, що дає вам 5 причин, через які ваш наступний телефон матиме OLED-дисплей:

  • Набагато краща якість зображення і краща контрастність. OLED-дисплеї яскравіші, мають набагато кращі кути огляду та забезпечують вищу частоту оновлення.
  • Вони споживають набагато менше енергії, ніж батарея для роботи.
  • Їхня конструкція проста, що дає змогу робити більш тонкі екрани
  • Вони простіші у виготовленні, що дає змогу виготовляти їх різних розмірів.
  • Вони служать довше і більш міцні

Зростаюча доступність OLED-екранів – це чудова можливість для користувачів поліпшити свої мобільні можливості, насолоджуючись кристально чистим зображенням на своїх смартфонах.

Останнім часом OLED-екрани можна зустріти і в більш доступних пристроях, що є чудовою можливістю для користувачів насолодитися відмінною картинкою у своїх смартфонах. Одним з найбільш важливих факторів для споживачів є те, що їм не потрібно платити величезні суми, щоб отримати смартфон з OLED-дисплеєм. Велике портфоліо Motorola включає пристрої, оснащені цією вражаючою технологією відображення.

Такими є moto g31 , а також доповнення із серії Edge – edge 30 pro , edge 20 pro, edge 20 і edge 20 lite. Останні новинки в портфоліо бренду впевнено закликають Motorola продовжувати зарекомендувати себе як виробника смартфонів, що дозволяє використовувати OLED-дисплеї на більш доступних пристроях для задоволення потреб споживачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.