Експерти назвали місця, в яких категорично не варто розміщувати Wi-Fi роутер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Правильне розташування Wi-Fi роутера забезпечить вам постійно хороше з’єднання з мережею.

Щоб уникнути проблем із підключенням до Wi-Fi, роутер має бути розміщений якомога вище у вашому будинку. Найкраще місце – це найвища точка на стіні, радять фахівці.

Експерти кажуть, що антени маршрутизатора природним чином випромінюють свої сигнали вниз. Саме тому точка встановлення має бути якомога вищою. Фахівці радять встановити полицю, призначену для цієї мети. Таким чином, у вас не буде проблем з підключенням, а покриття бездротової мережі не зменшиться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Важливо пам’ятати, що Wi-Fi-маршрутизатор або bbox інтернет-провайдера не можна розміщувати всередині меблів. Дійсно, видимі кабелі Ethernet не дуже красиві, але не рекомендується закривати маршрутизатор Wi-Fi у предметі меблів. Це зменшує підключення вашої точки бездротового доступу.

Також у жодному разі не розміщуйте роутер поруч із джерелом води. Річ у тім, що вода заважає передачі сигналів, випромінюваних пристроєм. Це стосується холодильників (тому кухня не підходяще місце) або навіть акваріумів (бажано, щоб роутер був взагалі в іншій кімнаті або максимально далеко від нього).

Як вибрати найкращі місця для встановлення Wi-Fi-маршрутизатора: Усе просто: антени вашого Wi-Fi роутера спрямовані в різні боки, і тому найкраще поставити його в центрі вашого будинку, щоб забезпечити хороший зв’язок. І найголовніше, не ставте роутер у кут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.