Це робить кожен: 4 звички, які ламають ваш смартфон

Фахівці радять звернути увагу на те, як ви поводитесь з дорогою технікою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поломка смартфону зазвичай до серйозних витрат грошей на ремонт чи купівлю нової дорогої техніки. Однак мало хто знає, що ми своїми нерозумними діями ведемо до такого несприятливого результату.

Перезарядження телефону

Більшість користувачів впевнені, що телефон потрібно заряджати до повного заряду, проте це призводить лише до перегріву батареї. Експерти рекомендують заряджати смартфон до 80-90% і робити це коли заряд батареї становить менше 20%.

Зарядні пристрої

Багато хто втрачає зарядні пристрої та користуються бюджетними аналогами або варіантами від іншого виробника. Такого робити не можна, адже це здатне зіпсувати телефон. Крім цього, поганий зарядний пристрій може також призвести до самозаймання телефону.

Безліч додатків

Будь-які програми на вашому смартфоні користуються його ресурсами, що призводить до старіння акумулятора. Крім того, надмірна кількість програм стає причиною повільної роботи телефону, перегріву та швидкої розрядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Неправильне зберігання

На смартфони гнітючим чином впливає волога, перепади температур та удари. Тому радимо зберігати техніку в сухому місці і не піддавати механічним пошкодженням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.