Що першим підключати — телефон до зарядки чи зарядку в розетку

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Ми постійно користуємося телефонами, щоб зателефонувати, надіслати повідомлення, переглянути соціальні мережі, отримати інформацію або відстежити місцезнаходження… Настільки, що їх батареї ніколи не тривають дуже довго… Не минає і дня без необхідності їх підзарядки! Але, як і в будь-якій справі, ви повинні переконатися, що робите це правильно, інакше ви ризикуєте пошкодити зарядний пристрій або, що ще гірше, ваш телефон … Ми вважаємо за краще уникати цього, і ми впевнені, що ви теж!

Реклама

Щоб мобільний телефон працював, ви повинні дбати про нього і звертати увагу на те, як ви ним користуєтесь. Також потрібно бути дуже обережним з тим, як ви його заряджаєте… Деякі дії можуть мати негативні наслідки! Наприклад, коли ви заряджаєте свій смартфон, ви починаєте з того, що вставляєте зарядний пристрій в телефон чи в розетку? Ви думали, що немає ніякої різниці? А ось і є! Ми розповімо вам більше!

Що може пошкодити зарядний пристрій або телефон?

Підключаючи зарядний пристрій, важливо переконатися, що він сумісний з вашим телефоном. Несертифіковані зарядні пристрої можуть бути шкідливими для вашого телефону або навіть пошкодити акумулятор!

Щоб уникнути ризику короткого замикання або стрибків напруги:

  • Спочатку підключіть зарядний пристрій до розетки
  • Потім підключіть його до телефону
  • Після повного заряду акумулятора спочатку вийміть смартфон, а потім витягніть вилку з розетки. А не навпаки!

Чи можна залишати зарядний пристрій увімкненим, чи потрібно його відключати?

Дуже важливо не залишати смартфон підключеним до зарядного пристрою на тривалий час після того, як він повністю зарядився. Ви ризикуєте “перезарядити” його! Це може вплинути на термін служби акумулятора вашого телефону. Щоб ви знали, що робити, не забувайте відключати пристрій після заряджання!

Ще одна порада – не користуйтеся телефоном під час заряджання, оскільки він може почати перегріватися, що вплине на акумулятор і пошкодить його. Бажано, щоб він повністю зарядився, перш ніж використовувати його знову!

Як ще трохи заощадити акумулятор смартфона?

Це правда, що ми постійно користуємося телефонами. Хоча ми радимо вам зменшити темп, подарувавши собі невеликі моменти технологічної детоксикації, ми відкриваємо для найбільш залежних серед вас маленькі хитрощі, які дозволять вам трохи заощадити батарею телефону. Під час використання ваш телефон може швидко перемикатися на червоний. Завдяки порадам, якими ми збираємося поділитися з вами, ви можете подовжити роботу акумулятора … Дотримуйтеся вказівок!

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ