Названо 3 особливості кнопкового телефону – чому їх ще досі купують

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Здавалося б, кнопкові телефони пішли в минуле, як і “пузаті” монітори. Але це далеко не так. Звичайні “дзвонилки” досі популярні і більше того – користуються попитом. Про кнопкові телефони було багато різних статей, але давайте виділимо три основні особливості звичайного телефону, за які люди люблять простенькі гаджети. Підписуйтесь на мій скромний блог, ставте палець догори.

Відсутність доступу в інтернет

У більшості кнопкових телефонах функції доступу в інтернет немає або ж вона представлена дуже обмежено. А це означає, що такий апарат можна сміливо використовувати як телефон для прив’язки акаунтів, особливо банківських. Відсутність доступу в мережу дає змогу користувачеві не побоюватися можливого злому пристрою і перехоплення авторизаційних кодів або кодів, що підтверджують операції.

А ось смартфон архітектурно являє собою невеликий комп’ютер, який схильний до зараження вірусами. Кнопковий телефон, як правило, віддалено зламати просто нереально з простої причини – немає можливості встановлення сторонніх додатків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кнопковий телефон надійніший

Уявімо собі, що ви розбили дисплей смартфона. Якщо відмовить сенсор, то, найімовірніше, ви навіть не зможете нікуди зателефонувати. Максимум – в екстрені служби, якщо така можливість налаштована на кнопці гучності. А ось із хорошим кнопковим телефоном навряд чи щось буде при падінні на асфальт.

Згадаймо легендарну Nokia 3310, яку юзери використовували в ролі молотка, і вона продовжувала працювати. Кнопковий телефон – ідеальний пристрій у ролі запасного. Без зв’язку точно не залишитеся, якщо про запас у поїздку візьміть із собою звичайну “дзвонилку”. До того ж звичайний телефон не потрібно заряджати щодня – деякі моделі працюють у режимі очікування цілий місяць.

Звичайний телефон ідеальний для повноцінного відпочинку

Скільки годин на день ми дивимося в смартфон? Правильна відповідь – багато. А скільки ми дивимося в нього без будь-якої мети, гортаючи нескінченні стрічки соціальних і рекомендаційних мереж. Так, це згубна звичка. Доходить до того, що чоловік із дружиною в ресторані зайняті своїми смартфонами, а не відпочинком одне з одним.

Який висновок? Взяти з собою кнопковий телефон для SMS, дзвінків та екстреного зв’язку. Попередьте близьких, що ви без месенджерів і соц. мереж – подивіться, скільки людей вам зателефонують? Упевнений, що ніхто або ж це будуть тільки близькі люди. А для створення фото або відео з відпочинку можна взяти з собою фотоапарат. Відпочинок без смартфона – це дуже круто!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.