Чому телефон сам вимикається. 4 поради, що робити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проблема очевидна – телефон сам вимикається і при спробі увімкнути його – нічого не відбувається. Незалежно від того, чим викликана ця проблема – її може бути не просто виправити самостійно. Ось кілька рекомендацій, які допоможуть повернути життя будь-якому смартфону.

Перезавантаження – крок 1

Найімовірніше, ви вже спробували це зробити. Якщо ні – залиште телефон вимкненим на деякий час (мінімум кілька хвилин) за нормальної кімнатної температури. Потім увімкніть знову. Спосіб спрацює, якщо не траплялося жодних серйозних збоїв.

Підключіть зарядний пристрій

Не менш очевидний спосіб, але спробуйте так зробити. Іноді телефон може відключатися навіть якщо заряд показує понад 10-15%. Підключіть зарядку і залиште на 10 хвилин, після чого заново спробуйте увімкнути. Якщо вмикається і вимикається знову – залиште на зарядці на термін близько 1 години, щоб зарядка була 100%. Таким способом ви зможете виявити наявність проблем з акумулятором. Користуйтеся оригінальним зарядним пристроєм, який йшов у комплекті. Сторонні кабелі можуть сприяти збоям і довгому, неякісному заряду. Якщо проблема не вирішена – йдемо далі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Скиньте налаштування або перепрошийте смартфон

Заздалегідь зробіть резервну копію, коли телефон буде увімкнено. Без збережених даних не рекомендуємо робити скидання налаштувань до заводських, щоб не втратити важливу інформацію. При цьому кроці телефон стане таким, яким він був новим, коли ви дістали його з коробки. Усі дані доведеться відновлювати з архівів, резервних копій тощо. Видаляться ігри, додатки, фотографії та відео, а також інший медіаконтент, дані телефонної книги і смс-повідомлення.

Такий крок – ефективне рішення для збільшення продуктивності та терміну служби батареї, але може не розв’язати питання із самостійним вимкненням. Однак спробувати варто, якщо перші дві поради на допомогли. Щодо перепрошивки телефону – краще звернутися до фахівців і не переходити до цього кроку без особливої потреби та розуміння як це правильно робити.

Віднесіть у сервісний центр

Так буває, що телефон сам вимикається і зрозуміти причину неможливо. Зарядка в нормі, перезавантаження не допомагає, а переходити до рішучих дій, скидаючи налаштування, не хочеться. У цьому разі залишається найнадійніший варіант. Віднесіть телефон у сервісний центр. Майстри проведуть безкоштовну діагностику і вирішать вашу проблему. При цьому абсолютно неважливо, якої марки і моделі ваш телефон, Андроїд або iOS система, нова або застаріла модель. Проблему з вимкненням фахівці зможуть вирішити за короткий час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.