Статті

Як завантажити оновлення для Windows, якщо вона перестала оновлюватися

Share

Політичні події останнього року вплинули не тільки на життя людей, а й на їхню можливість повноцінно користуватися своїми ПК. Йдеться про те, що для жителів РФ більше недоступні оновлення на Windows. Microsoft позбавили такої можливості навіть тих, хто став учасником програми Windows Insider. Вони обмежили доступ до останніх розробок користувачам, яким обіцяли, що вони стоятимуть у перших рядах, оцінюючи їхні інновації. Усе, апдейтів від офіційних розробників немає. Що ж робити?

Перше, що варто сказати, це з чим залишилися користувачі. На сьогодні остання версія, яка повноцінно завантажилася і встановилася на пристрої російських користувачів, це Windows 11 (22H2) під офіційним номером 22621.1194. Якщо говорити про програму Windows Insider, то вони отримали наступну збірку з масою доповнень і поліпшень, номер якої 25295.1000. На цьому все…

Windows перестала бачити і встановлювати оновлення. Чи є спосіб вирішити проблему?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вже ми так довго говоримо про це, то зрозуміло, що рішення є. Нічого складного в цьому алгоритмі немає. Оновлення можна отримати “обхідними шляхами”.

Схема гранично проста. Як користувачі продовжили працювати і розважатися в соцмережах, які потрапили під заборону? Звичайно ж, VPN.

Отже, порядок дій такий:

1. Якщо у вас немає VPN сервісу, то встановіть його. Вибирати варто IP-адресу США або Європи. Запускаєте, підключаєтеся. Оновлення Windows невелике, тому багато трафіку не знадобиться, а отже, безкоштовного сервісу буде достатньо.

2. Залиште ПК на кілька хвилин.

3. Заходьте в “Параметри” і переходьте в “Центр оновлення Windows”. Якщо ви почекали достатньо часу, то з’явиться доступне оновлення.

4. Завантажуєте та встановлюєте оновлення.

5. Коли все встановиться, VPN можна сміливо відключати.

6. Залишиться тільки перезавантажити ПК і користуватися останньою версією Windows.

Як ви розумієте, заборону знімуть ще не скоро, тому періодично повторюйте описаний вище алгоритм і встановлюйте актуальну версію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Windows
  • Останні записи

    Meta працює над власними навушниками з камерою та штучним інтелектом

    Як ми звикли чути з 2023 року, сфера застосування штучного інтелекту розширюється. Компанії змагаються за…

    17.05.2024

    Samsung Galaxy M35 показали наживо (відео)

    Galaxy M35 з'явився на консолі Google Play лише кілька днів тому, а це означає, що…

    17.05.2024

    Ось чому Windows XP не варто використовувати у 2024-му році (відео)

    Техноблогер Ерік Паркер опублікував цікавий відеоролик: він показує, як Windows XP відстала від часу в…

    17.05.2024

    Qualcomm перестає постачати компоненти для Huawei до США

    Влада США зупинила поставки компонентів американської компанії Qualcomm для китайської Huawei Technologies, імовірно, у відповідь…

    17.05.2024

    ASUS розкрила характеристики свого ноутбука на Snapdragon X Elite

    В'єтнамське відділення ASUS випадково опублікувало зображення та характеристики першого ноутбука компанії з процесором Qualcomm Snapdragon…

    17.05.2024

    Motorola представила новий смартфон у якого задня панель з дерева

    Сімейство смартфонів Motorola поповнила флагманська модель X50 Ultra. Крім потужного заліза, просунутої камери та «кіберспортивного»…

    17.05.2024