Чи може планшет замінити ноутбук

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одна з головних переваг сучасних гаджетів – мобільність. Це коли ви можете прихопити пристрій із собою куди завгодно: у кафе, у парк, у машину, щоб продовжувати займатися улюбленими справами, чи то роботою, чи то іграми, чи то творчістю.

Раніше з серйозними навантаженнями, на кшталт монтажу відео або запуску складних програм, справлялися тільки стаціонарні комп’ютери, а потім подібні завдання стали посильними для ноутбуків.

А як щодо планшетів? Чи може сучасний планшет впоратися з професійною роботою і замінити ноутбук?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цілком, якщо це Apple iPad Pro 12.9 на чипі M2.

Цей планшет – справжній професіонал у сфері роботи, творчості та розваг.

Модель версії 2022-го року стала потужнішою: система працює швидше, додатки та ігри зі складною графікою завантажуються миттєво, планшет підійде навіть для монтажу відео.

Додайте до iPad Pro фірмову клавіатуру, і планшет перетвориться на повноцінний ноутбук, готовий до виконання професійних завдань.

Новий рівень продуктивності

Своєю потужністю і функціональністю iPad Pro зобов’язаний новому продуктивному чипу М2: центральний процесор став на 15% швидшим, графічний – на 35% продуктивнішим, а система Neural Engine здатна обробляти на 40% більше запитів.

Чудовий дисплей

У iPad Pro 12,9-дюймовий дисплей Liquid Retina з високим рівнем контрастності, мінімальною кількістю відблисків і широким колірним охопленням P3.

Екран яскраво, чітко і реалістично транслює кожен елемент зображення і миттєво реагує на дотик. Картинка добре проглядається навіть під прямими сонячними променями.

Професійна робота зі звуком

За допомогою п’яти мікрофонів студійної якості iPad Pro може записувати звук на професійному рівні. А чотири динаміки з підтримкою Dolby Atmos транслюють приголомшливо об’ємне звучання.

Камера рівня Pro

iPad Pro 2022 – ваша портативна лабораторія для спілкування і творчості. Планшет чудово підходить для зйомки, для роботи з візуальним контентом і для відеодзвінків: як робочих, так і дружніх. У iPad Pro нова камера 12 Мп із широким кутом огляду 122 градуси. Функція “У центрі уваги” ідеально підходить для дзвінків по FaceTime і допомагає вам завжди залишатися в центрі кадру.

Створено для комфортної роботи

Керувати планшетом дуже просто, інтерфейс зручний та інтуїтивно зрозумілий – впорається навіть дитина.

Ви можете змінювати розмір вікон, коригувати відображення запущених застосунків для швидкого перемикання між завданнями. iPad Pro підтримує інтеграцію з 6K-дисплеями, тож ви можете розширити робочу область до потрібних вам масштабів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.