Телефон зависає: ТОП-5 способів пришвидшити роботу гаджета

Не залежно від того, як новий у вашого телефону апаратний компонент, іноді операційна система може зависати або раптово перестати працювати, що призводить до зависання екрану, блокування або вимикання.Ці проблеми можуть бути дуже неприємними, однак є декілька рішень, які допоможуть їх вирішити, пише Експерт.

Видаліть непотрібні додатки: звичайно, ви зберігаєте на своєму смартфоні безліч додатків, які ви вже давно не використовуєте. Видаліть такі додатки, щоб звільнити місце на пам’яті вашого смартфону і зменшити навантаження на процесор.

Оновіть програмне забезпечення: завжди тримайте ваш смартфон оновленим до останньої версії програмного забезпечення. Оновлення може містити виправлення помилок і поліпшення продуктивності.

Вимкніть непотрібні функції: якщо ви не використовуєте Bluetooth, Wi-Fi, NFC або GPS, вимкніть ці функції, щоб зменшити навантаження на батарею та процесор.

Видаліть кеш і файли cookie: регулярно очищуйте кеш і файли cookie вашого браузера. Це допоможе зменшити навантаження на процесор та пам’ять вашого смартфону.

Використовуйте швидку зарядку: якщо ваш смартфон підтримує швидку зарядку, використовуйте її для швидшого заряджання батареї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.