Міфи про iPhone, у які час перестати вірити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone – один із найбільш обговорюваних смартфонів у світі. Кожна нова модель неминуче викликає хвилю галасу, народжує сотні суперечок, і в підсумку все одно стає бестселером.

Проблема в тому, що істина в суперечці народжується далеко не завжди, і часто на тлі бурхливих обговорень про смартфони Apple виникають міфи, які не мають нічого спільного з реальністю.

Ми зібрали 5 популярних хибних думок про iPhone, в які давно пора перестати вірити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. iPhone значно дорожчий за будь-які інші смартфони

Цей міф народжується, коли iPhone намагаються порівнювати з моделями іншого цінового сегмента. Зрозуміло, якщо ви подивитеся на цінник iPhone 14 і зіставите його з ціною на Redmi Note 12, різниця у вартості буде колосальна. Але Redmi Note 12 – смартфон від бренду, що спеціалізується на бюджетних гаджетах, а Apple випускає преміальну техніку. І моделі iPhone актуальної лінійки – це завжди флагмани з топовими характеристиками. Якщо порівняти ціну на iPhone 14 з вартістю флагманських смартфонів від Samsung, Xiaomi або Google, сильної різниці ви не помітите.

2. iPhone купують заради іміджу, а не заради функціональності

Що ж, напевно, є користувачі, які саме так і роблять. iPhone – це справді стильний пристрій із преміальним дизайном, і володіти ним, безумовно, модно. Але це не скасовує функціональності смартфонів Apple. iPhone відомі своїми приголомшливими камерами, кожна нова модель стабільно б’є рекорди продуктивності, і це підтверджують численні тести. iPhone прекрасно підходить як для перегляду контенту, так і для його створення – зйомки, монтажу, обробки.

3. З виходом нових моделей попередні iPhone втрачають актуальність

Ви, напевно, чули про те, що якщо вийшов iPhone 14, то модель 13-ї лінійки можна сміливо викидати і бігти в магазин за новинкою. Це величезна помилка. Нещодавно ми писали про те, що у 2023 році актуальність зберігають навіть лінійки iPhone 11 і iPhone 12, а залежно від ваших потреб – і більш ранні моделі. Apple підтримує свої пристрої дуже довго, і смартфони залишаються актуальними щонайменше 5-7 років. Якщо вам хочеться оновлювати iPhone щороку, робити це, звичайно, можна, але зовсім не обов’язково.

4. Для зарядки можна використовувати тільки офіційні девайси

Зрозуміло, використовувати офіційні кабелі та блоки живлення – найбезпечніше. Але це не єдиний можливий варіант. За необхідності для iPhone можна використовувати зарядні пристрої від перевірених сторонніх виробників, які встигли добре себе зарекомендувати. Наприклад, блоки живлення від Anker безпечні і відмінно справляються з зарядкою iPhone. Іноді навіть швидше й ефективніше офіційних аксесуарів.

5. З iPhone можна використовувати тільки Apple Watch і AirPods

Це одна з найпоширеніших помилок. Справедливості заради, найкраще потенціал iPhone розкривається під час взаємодії з технікою Apple.

Однак iPhone сумісний і з пристроями сторонніх виробників: з будь-якими бездротовими навушниками, чи то бюджетні TWS-моделі від Xiaomi, чи то преміальні повнорозмірні навушники від Sony, а також з розумними годинниками і фітнес-браслетами. Смарт-годинники від Xiaomi, Samsung, OnePlus та інших брендів без проблем синхронізуються з iPhone і можуть працювати без будь-яких обмежень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.