Вибираємо телевізор. Топ-4 фірми які можна брати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз телевізорів на ринку величезна кількість і, приходячи в магазин, одразу починаєш замислюватися, а який буде надійніший і як це визначити. А ніяк не визначити, поки не розбереш. Ну або старий перевірений спосіб за вагою. Чим важче, тим краще).

Гаразд жарти в сторону.

Запитаєте ви: ,,Які телевізори хороші й реально можна брати?”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але для початку розберемося для яких завдань ви берете телевізор.

,,Що за дурість для яких завдань телевізор” Скажете ви.

Насправді все залежить через що і як ви будете його дивитися. На прикладі. У мене телевізор фірми DEXP купував я його в 2018 році діагональ 55 дюймів. Зображення мене влаштовує, з функцій там тільки hdmi,vga,USB, 4K роздільна здатність 100 герц. Немає навіть Smart TV, немає можливості підключення до Wifi. Але я підключив його до ПК і користуюся виключно ним як монітором, на якому я можу і фільми переглянути, і пограти. Так навіщо тоді переплачувати в 2-3 рази за функції якими ви не будете користуватися?

Ще приклад.

Не так давно батько купив телевізор фірми Grundig з усіма наворотами за 46 тисяч, але хочу зауважити, що якість матриці і перенесення кольорів не сильно відрізняються від мого старенького DEXP, і дивиться його через 20 канальну приставку, запитується, навіщо переплачувати за технології, якими ти не користуєшся?

А тепер перейдемо до суті. Якої фірми телевізор краще купити. Одразу скажу інформація взята не з інтернету і не придумана. Займаючись ремонтом телевізорів, спостерігаючи на власні очі як це зібрано і з чого, з упевненістю можемо відповісти на це запитання

Найнадійнішою фірмою є LG.

Зображення, передача кольору і функціонал все залежить від вартості.

Друге місце посідає фірма Xiaomi.

Зображення, передача кольору, і функціонал залежить теж від ціни. Є один мінус, а конкретно прошивка телевізора. Краще дивіться під час купівлі та попросіть показати як все працює перш ніж купувати.

Третє місце це Samsung.

У цих телевізорів все добре за винятком так званої Материнської плати (main board), найчастіше їх приносять з поломкою цього вузла.

Четверте місце як не дивно посідають телевізори фірми TCL.

Якість збірки гідна. Матриця і передача кольору хороші. Знову ж таки все залежить від ціни. У ремонт приносять рідко. З плюсів доступніша ціна.

П’яте місце поділяють усі інші недорогі фірми.

Розповідати про них особливо нічого. У всіх є свої недоліки і плюси.

Через них найчастіше звертаються з ремонтом. Ресурс цих телевізорів раза в 2 менший, ніж у інших. Якість збірки залишає бажати кращого. Свій термін експлуатації чесно відпрацьовують.

Не забуваємо що хороші речі дорого коштують!

Чому не став писати про такі фірми як Sony, Philips. Та тому-що на вітринах магазинів їх взагалі немає або в єдиному екземплярі.

А що купити, кожен має вирішити для себе сам, виходячи з можливостей.

Говорити, що це погані, це хороші, не збираюся, все працює рівно на стільки, на скільки це коштує.

Для себе я б зараз вибрав фірму LG.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.