Названо лайфхаки для прискорення роботи смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для того, щоб гаджет працював справно і виконував усі важливі завдання оперативно, потрібно регулярно чистити кеш, видаляти непотрібні файли, а також не використовувати додатки у фоновому режимі.

Найпоширеніша причина “гальмування” смартфона – це брак пам’яті на пристрої. Пам’ять телефону ділиться на внутрішню, що відповідає за зберігання файлів, і зовнішню, що управляє поточними завданнями. Щоб телефон працював справно, слід регулярно “чистити” розділ “Інше”, а також кеш у налаштуваннях телефону і браузера. Робити це рекомендується хоча б раз на місяць.

Додатки так само впливають на швидкість роботи смартфона. Щоб гаджет зайвий раз не зависав, варто відключити непотрібні автооновлення і не тримати відкритими кілька вкладок одночасно. Робота додатків у фоновому режимі гальмує активні завдання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ж після всіх перерахованих дій телефон не став працювати оперативніше – можна скинути систему до заводських налаштувань, попередньо перекинувши важливі дані на незалежний зберігач. Після скидання пам’ять смартфона буде очищено, і він почне працювати швидше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.